Milli Eğitim’e Erasmus+ Programından 645 Bin Avro Hibe

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Avrupa Birliği’nin eğitim, öğretim ve gençlik alanındaki en önemli projelerinden biri olan Erasmus+ Programı kapsamında önemli bir başarı elde etti.

GİRİŞ 10.09.2025 15:10
GÜNCELLEME 25.09.2026 07:15
45 gösterim
1 dk okuma
Fotoğraf: Milli Eğitim’e Erasmus+ Programından 645 Bin Avro Hibe
f𝕏
🔊Haberi Dinle0:00 / 0:31

2025 dönemi için hazırlanan ve üç farklı alanda sunulan projeler, toplamda 645 bin 726 avro hibe desteği almaya hak kazandı. Bu destekle birlikte, Batman’daki öğretmen ve öğrenciler Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde eğitim, staj ve mesleki gelişim fırsatlarından yararlanabilecek.

Hibe desteği sayesinde uluslararası hareketlilik imkânları artarken, aynı zamanda öğretim kalitesinin yükseltilmesi, iyi örneklerin paylaşılması ve eğitimde iş birliğinin güçlendirilmesi hedefleniyor. Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü, projelerin uygulanması sürecinde şeffaflık ve verimlilik esasları doğrultusunda çalışmalarını sürdürecek.

Takip

Yeni haber çıkınca bildirim veya e-posta alın. Bu satırlar kategori sayfasını açmaz.

Güncel

Bu habere tepkiniz:

En fazla 3 ifade bırakabilirsiniz
Paylaş:f𝕏
Bu Haberleri de Okuyun

Farklı kategorilerden son eklenen güncel haberler

Eğitim kategorisinden diğer başlıklar

Bulunduğunuz haberin kategorisinden güncel başlıklar

100 ÖĞRENCİ SİVİL TOPLUM MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ
Eğitim

100 ÖĞRENCİ SİVİL TOPLUM MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

05.11.2026 · 15:29

Batman Akşemseddin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden 100 öğrenci, Batman Sivil Toplum Merkezini ziyaret etti. Öğrenciler, gönüllülük ve sivil toplum faaliyetleri hakkında bilgi alırken işaret dili ve sağlıklı yaşam konularında düzenlenen eğitimlere katıldı.

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN RENKLİ SONBAHAR ETKİNLİĞİ
Eğitim

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN RENKLİ SONBAHAR ETKİNLİĞİ

05.11.2026 · 12:08

Batman Yavuz Selim Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM), 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencilerini sonbahar etkinliğinde ağırladı. Minik öğrenciler, doğa temalı çalışmalar ve eğitici oyunlarla hem eğlendi hem de yeni deneyimler kazandı.

ANNE ÜNİVERSİTESİ’NDE EBRU SANATI EĞİTİMİ
Eğitim

ANNE ÜNİVERSİTESİ’NDE EBRU SANATI EĞİTİMİ

04.11.2026 · 17:35

Batman Valisi Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canalp, Valilik himayelerinde Batman Üniversitesi ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülen “Anne Üniversitesi” projesi kapsamında düzenlenen ebru sanatı atölyesine katıldı.

İMAM HATİPLİ ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI ZİYARET
Eğitim

İMAM HATİPLİ ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI ZİYARET

04.11.2026 · 00:52

Batman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri, Engelli Aktif Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek özel gereksinimli bireylerle bir araya geldi. Dayanışma ve toplumsal farkındalık amacıyla gerçekleştirilen ziyaret, renkli görüntülere sahne oldu.

ÖĞRENCİLERE SİBER GÜVENLİK EĞİTİMİ VERİLDİ
Eğitim

ÖĞRENCİLERE SİBER GÜVENLİK EĞİTİMİ VERİLDİ

03.11.2026 · 14:44

Batman İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Şehit Ömer Halis Demir Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerine yönelik siber güvenlik farkındalık eğitimi düzenledi.

OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI DÜZENLENDİ
Eğitim

OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI DÜZENLENDİ

03.11.2026 · 14:23

Batman’da eğitim alanında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve okul aile birliği başkanlarına yönelik “Okul Güvenliği” bilgilendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirildi.