Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi ile birlikte, Kristal Park’ta düzenlenen toplantıda kentte görev yapan kurum müdürleriyle bir araya geldi.
Toplantı, Batman’ın gelişimi ve kamu hizmetlerinin etkinliği konularında önemli bir değerlendirme fırsatı sundu. Kentin öncelikli sorunları, kamu hizmetlerinde yaşanan aksaklıklar ve çözüm önerileri ayrıntılı bir şekilde ele alındı. Kurum müdürleri, sorumluluk alanlarındaki mevcut durumu paylaştı ve devam eden projelere dair görüş alışverişinde bulunuldu.
Milletvekili Nasıroğlu ve İl Başkanı Şansi, müdürlerin görüş ve önerilerini dinleyerek, koordineli çalışmanın önemine vurgu yaptılar. Nasıroğlu, Batman’ın her alanda daha ileriye taşınması için ortak aklın gerekliliğine değinerek, “Batman’ın potansiyelini ortaya çıkarmak ve şehrimizi hak ettiği noktaya taşımak hepimizin ortak sorumluluğudur” dedi.