KAMUDA TURNUVA HEYECANI BAŞLIYOR

Batman’da kamu çalışanlarını spora teşvik etmek amacıyla düzenlenecek Kamu Spor Oyunları için başvurular başladı.

GİRİŞ 21.09.2026 17:25
GÜNCELLEME 25.09.2026 07:15
36 gösterim
1 dk okuma
Fotoğraf: KAMUDA TURNUVA HEYECANI BAŞLIYOR
f𝕏
🔊Haberi Dinle0:00 / 0:27
Organizasyonda voleybol, basketbol, futsal ve masa tenisi branşlarında müsabakalar gerçekleştirilecek. Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenecek Kamu Spor Oyunları, kamu çalışanlarını farklı spor branşlarında bir araya getirecek. Sportif faaliyetlere katılımı artırmayı amaçlayan organizasyonda katılımcılar voleybol, basketbol, futsal ve masa tenisinde mücadele edecek.

SON BAŞVURU 1 EKİM

Kamu Spor Oyunları’na katılmak isteyenler, başvurularını 7 Eylül-1 Ekim 2026 tarihleri arasında e-Devlet Spor Bilgi Sistemi üzerinden gerçekleştirebilecek. KAMUDA TURNUVA HEYECANI BAŞLIYOR
Takip

Yeni haber çıkınca bildirim veya e-posta alın. Bu satırlar kategori sayfasını açmaz.

Güncel

Bu habere tepkiniz:

En fazla 3 ifade bırakabilirsiniz
Paylaş:f𝕏
Bu Haberleri de Okuyun

Farklı kategorilerden son eklenen güncel haberler

Spor kategorisinden diğer başlıklar

Bulunduğunuz haberin kategorisinden güncel başlıklar

KURT VE GÜLMEZ’DEN PETROLSPOR’A MORAL ZİYARETİ
Spor

KURT VE GÜLMEZ’DEN PETROLSPOR’A MORAL ZİYARETİ

06.11.2026 · 18:40

BATSO Başkan Adayı Ferdi Kurt, Petrolspor eski Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Gülmez ve BATSO meclis adaylarıyla birlikte, Mardinspor karşılaşması öncesinde hazırlıklarını sürdüren Batman Petrolspor’u kulüp tesislerinde ziyaret etti.

PETROLSPOR’DA MARDİN MESAİSİ SÜRÜYOR
Spor

PETROLSPOR’DA MARDİN MESAİSİ SÜRÜYOR

06.11.2026 · 16:29

Batman Petrolspor, 8 Kasım Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Mardin 1969 Spor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

MİNİK ÖĞRENCİLER SPOR VE SANATLA BULUŞTU
Spor

MİNİK ÖĞRENCİLER SPOR VE SANATLA BULUŞTU

05.11.2026 · 15:00

Batman Atatürk İlkokulu 2/E sınıfı öğrencileri, Batman Gençlik Merkezini ziyaret ederek spor, oyun ve sanat etkinlikleriyle dolu bir gün geçirdi. Minik öğrenciler, düzenlenen etkinliklerde hem eğlendi hem de yeni deneyimler kazandı.

PETROLSPOR’DAN MİLLİ TAKIM’A 5 ADAY!
Spor

PETROLSPOR’DAN MİLLİ TAKIM’A 5 ADAY!

04.11.2026 · 16:43

Batman Petrolspor A.Ş. altyapısında forma giyen 5 genç futbolcu, U-14 Milli Takım ikinci etap seçmelerine davet edildi.

TPAO PETROLSPOR’DAN MİLLİ TAKIM’A İKİ ADAY
Spor

TPAO PETROLSPOR’DAN MİLLİ TAKIM’A İKİ ADAY

04.11.2026 · 16:38

Nevşehir’de düzenlenen Minik ve Minik Altı Masa Tenisi Türkiye Müsabakaları’nda TPAO Petrolspor sporcuları Pelin Balık ve Hümayra Uluç, Türkiye’nin en iyi 16 sporcusu arasına girerek Milli Takım aday kadrosuna seçildi.

ATATÜRK İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN GENÇLİK MERKEZİNE ZİYARET
Spor

ATATÜRK İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN GENÇLİK MERKEZİNE ZİYARET

04.11.2026 · 16:33

Batman Atatürk İlkokulu 2/E sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Siraç Akçay koordinatörlüğünde Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Batman Gençlik Merkezini ziyaret ederek eğlenceli ve öğretici etkinliklere katıldı.