Orhaneli ilçesi Harmancık yolu Meyran mevkisinde çıkan yangına müdahale eden ekiplerden biri olan 38 yaşındaki itfaiye eri Ramazan Şaşkın, görev başındayken rahatsızlandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Şaşkın, önce Çekirge Devlet Hastanesi’ne, ardından da Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
İtfaiye eri yangın sırasında kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi
Bursa’nın Orhaneli ilçesinde dün öğle saatlerinde çıkan orman yangını, ekiplerin yoğun müdahalesiyle büyük ölçüde kontrol altına alındı. Ancak yangınla mücadele sırasında üzücü bir gelişme yaşandı.
GİRİŞ 27.07.2025 13:34
GÜNCELLEME 25.09.2026 07:15
59 gösterim
1 dk okuma
🔊Haberi Dinle0:00 / 0:39
Alınan bilgilere göre, Ramazan Şaşkın’ın bir hafta önce bacağından ortopedik bir ameliyat geçirdiği ve yangına müdahale sırasında akciğerine pıhtı atması sonucu kalp krizi geçirdiği öğrenildi.
Mesai arkadaşlarını ve ailesini yasa boğan bu kayıp sonrası yangın söndürme çalışmaları, diğer ekipler tarafından dikkatle sürdürülüyor.
Bu habere tepkiniz:
En fazla 3 ifade bırakabilirsinizÖnceki Haber
“Bizim Kültürümüzde Dürüstlük Ve Adalet Esastır”
Sonraki Haber
Bakan Yumaklı: 4 ildeki 5 orman yangını kontrol altına alındı
Bu Haberleri de Okuyun
Farklı kategorilerden son eklenen güncel haberler



