Batman’da yardım faaliyetlerini sürdüren Umut Kervanı Derneği, hayırseverlerin ve gönüllülerin desteğiyle geleneksel hale getirdiği yardım kermesini bu yıl da düzenledi.
Atatürk Parkı yanında açılan kermeste, gönüllülerin hazırladığı ev yemeklerinin yanı sıra giyim, ayakkabı ve çeşitli ürünler satışa sunuldu. Beş gün sürecek etkinlikten elde edilecek gelirle ihtiyaç sahibi ve yetim ailelere yardım ulaştırılması hedefleniyor.
TEYMUR: “HALKIMIZIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ”
Umut Kervanı Batman Derneği Başkanı Nurettin Teymur, kermesin ihtiyaç sahibi ailelere destek amacıyla düzenlendiğini belirterek Batmanlıları etkinliğe davet etti.
Teymur, “Her sene geleneksel hale getirdiğimiz, ‘Muhtaçlara Umut Ol’ temasıyla gerçekleştirdiğimiz kermesimizi bu yıl da açtık. Halkımızın buraya gelip alışveriş yapmalarını ve bize destek olmalarını istiyoruz.” dedi.
GELİRLER İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE ULAŞTIRILACAK
Hayırseverlerin katkılarının büyük önem taşıdığını vurgulayan Teymur, kermesten elde edilecek gelirlerle ihtiyaç sahibi ve yetim ailelerin yüzünü güldürmeye devam edeceklerini söyledi.
Batmanlı vatandaşlar, 25 Ekim Pazar gününe kadar açık kalacak kermesi ziyaret ederek alışverişleriyle yardım çalışmalarına destek olabilecek.









