HÜDA PAR Vekilleri Teşkilatla Buluştu

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman’da İl Kadın Teşkilatı, parti üyeleri ve gönüllülerle bir araya geldi.

GİRİŞ 28.07.2025 17:00
GÜNCELLEME 25.09.2026 07:15
35 gösterim
1 dk okuma
Fotoğraf: HÜDA PAR Vekilleri Teşkilatla Buluştu
f𝕏
🔊Haberi Dinle0:00 / 0:35

Yoğun katılımın sağlandığı buluşmada parti içi istişareler yapılırken toplumsal konular da ele alındı.

Toplantının başlıca gündem maddeleri arasında ahlaki yozlaşma ile mücadele ve gençlik politikaları yer aldı. Milletvekilleri, bu konulardaki parti ilkeleri, hedefleri ve sahadaki çalışmaları değerlendirdi. Gençlerin inanç, kimlik ve ahlak temelli değerlerle yetişmesinin toplumsal dönüşüm için önemli olduğunu vurguladılar.

İl Kadın Teşkilatı üyeleri de toplantıda görüşlerini ve projelerini paylaştı; özellikle kadınların aile ve toplumdaki rollerine dair öneriler sundu.

Toplantının sonunda benzer buluşmaların sıklaştırılacağı duyuruldu. Katılım sağlayan teşkilat mensuplarına, gönüllülere ve milletvekillerine teşekkür edildi.

HÜDA PAR Vekilleri Teşkilatla Buluştu

Takip

Yeni haber çıkınca bildirim veya e-posta alın. Bu satırlar kategori sayfasını açmaz.

Güncel

Bu habere tepkiniz:

En fazla 3 ifade bırakabilirsiniz
Paylaş:f𝕏
Bu Haberleri de Okuyun

Farklı kategorilerden son eklenen güncel haberler

Siyaset kategorisinden diğer başlıklar

Bulunduğunuz haberin kategorisinden güncel başlıklar

HÜDA PAR YÖNETİMİ DOĞRU AİLESİNİN ACISINI PAYLAŞTI
Siyaset

HÜDA PAR YÖNETİMİ DOĞRU AİLESİNİN ACISINI PAYLAŞTI

05.11.2026 · 14:14

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Genel Başkan Vekili İshak Sağlam ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru’nun ağabeyi Abdurrahman Doğru’nun vefatı dolayısıyla aileye taziye ziyaretinde bulundu.

KAYYUM ATAMASININ İKİNCİ YILINDA PROTESTO
Siyaset

KAYYUM ATAMASININ İKİNCİ YILINDA PROTESTO

04.11.2026 · 18:39

Batman Belediyesi’ne kayyum atanmasının ikinci yıl dönümünde demokratik kurumlar öncülüğünde Gülistan Caddesi’nde basın açıklaması düzenlendi.

HÜDA PAR GENÇLİK KOLLARINDAN KAN BAĞIŞI
Siyaset

HÜDA PAR GENÇLİK KOLLARINDAN KAN BAĞIŞI

04.11.2026 · 17:25

HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanı Abdulselam Gültekin ve beraberindeki heyet, Kızılay’a kan bağışında bulunarak toplumsal dayanışmaya destek verdi.

DR. EKREM TÜZÜN’DEN VALİ YARDIMCISI SEVGİLİ’YE ZİYARET
Siyaset

DR. EKREM TÜZÜN’DEN VALİ YARDIMCISI SEVGİLİ’YE ZİYARET

04.11.2026 · 00:19

Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Dr. Ekrem Tüzün, Batman Vali Yardımcılığı görevine yeni atanan Ömer Sevgili’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Görüşmede Batman’ın gelişimi ve kamu hizmetleri ele alındı.

ŞANSİ: “SAĞLIKTA ŞEFKAT ÖNEMLİ”
Siyaset

ŞANSİ: “SAĞLIKTA ŞEFKAT ÖNEMLİ”

04.11.2026 · 00:12

AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören çocukları ve ailelerini ziyaret etti. Şansi, sağlık hizmetlerinde tedavinin yanı sıra sevgi, şefkat ve hasta yakınlarına desteğin önemine dikkat çekti.

ŞANSİ: “3 KASIM TARİHİ BİR DÖNÜM NOKTASI”
Siyaset

ŞANSİ: “3 KASIM TARİHİ BİR DÖNÜM NOKTASI”

04.11.2026 · 00:08

AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, partisinin 3 Kasım 2002 seçimleriyle iktidara gelişinin 24’üncü yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Şansi, 3 Kasım’ın Türkiye’nin siyasi tarihinde önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtti.