Batman,
12°C
açık
Batman İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından sürdürülen Harezmi Eğitim Modeli Öğretmen Eğitimleri, yoğun katılımla ve yüksek motivasyonla ilerliyor.
Program kapsamında öğretmenler, disiplinler arası düşünme, problem çözme, iş birliği ve proje temelli öğrenme gibi becerilerin sınıflara nasıl entegre edileceğine yönelik uygulamalı çalışmalar gerçekleştiriyor.
Eğitim sürecini yerinde incelemek için programa katılan İl Millî Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, öğretmenlerle bir araya gelerek yapılan çalışmaları değerlendirdi. Ciğer, “Geleceğin eğitim yaklaşımını şekillendirecek bu modelin merkezinde öğretmenlerimiz bulunuyor. Öğrencilerimize düşünme becerileri kazandırma noktasındaki katkılarınız için hepinize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
