TFF Profesyonelliğe Geçiş Ligi 8. Grup’ta Batman’ı temsil eden Batman Sason Spor, sezonun ilk karşılaşmasında Siirt Spor’u ağırlamaya hazırlanıyor. Kritik mücadele öncesinde Batman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu heyeti, takımı ziyaret ederek futbolculara moral verdi.
Batman ASKF Başkanı Mahmut Akyol, Genel Sekreter Osman Seyrek ve 19 Mayıs Tesisleri Amiri Hıdır İçge, takımın antrenmanını izleyerek Kulüp Başkanı Muaz Salğın, Teknik Direktör Şakir Toğyıldız ve futbolcularla bir araya geldi.
ASKF’DEN SASON SPOR’A MORAL DESTEĞİ
Ziyarette takımın lig hazırlıkları hakkında değerlendirmelerde bulunulurken, ASKF heyeti futbolculara Siirt Spor karşılaşması öncesinde başarı dileklerini iletti.
ASKF Başkanı Mahmut Akyol, Batman Sason Spor’un kentin gençlerini ve spor camiasını temsil ettiğini belirterek Batmanlıların takıma sahip çıkmasının önemine dikkat çekti.
Akyol, takımın hedeflerine ulaşabilmesi için birlik ve beraberliğin büyük önem taşıdığını ifade ederek tüm Batman halkını tribünlerde destek vermeye çağırdı.
SALĞIN: “BU TAKIM BÜTÜN BATMAN’INDIR”
Batman Sason Spor’un yeni Kulüp Başkanı Muaz Salğın ise yönetimi kısa süre önce devraldıklarını belirterek Batmanlı gençlerle mücadele edeceklerini söyledi.
Takımın yalnızca Sason’un değil, bütün Batman’ın ortak değeri olduğunu vurgulayan Salğın, taraftar desteğinin kendileri için büyük önem taşıdığını ifade etti.
Salğın, “Cumartesi günü saat 13.00’te 19 Mayıs Stadyumu’nda Siirt Spor ile karşı karşıya geleceğiz. Bu nedenle herkesi takımımızı izlemeye, destek olmaya ve sahip çıkmaya davet ediyoruz. Bu takım bütün Batman halkınındır. Takımımıza hep birlikte sahip çıkmak için elimizden geleni yapacağız.” dedi.
BATMANLI GENÇLERLE SAHAYA ÇIKACAKLAR
Yeni sezonda Batmanlı gençlere fırsat vererek mücadele edeceklerini belirten Salğın, kulübü en iyi şekilde temsil etmek için çalışacaklarını kaydetti.
Batman Sason Spor yönetimi de sezonun ilk maçında tribünlerin dolmasını istediklerini belirterek tüm sporseverlere destek çağrısında bulundu.
Cumartesi günü saat 13.00’te Batman 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak Batman Sason Spor–Siirt Spor karşılaşması öncesinde gerçekleştirilen ASKF ziyareti, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.









