Batman Valiliği koordinesinde gerçekleştirilecek festival kapsamında 12-18 Ekim tarihleri arasında Tekstil Fuarı, 22 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında Kitap Fuarı, 5-15 Kasım tarihleri arasında ise Gastronomi Fuarı ziyaretçilerini ağırlayacak.
ÜNLÜ İSİMLER BATMAN’A GELİYOR
Kitap Fuarı kapsamında Merve Gülcemal, İhsan Süreyya Sırma, Mete Yarar, Hayati İnanç, Gri Koç, Halit Ertuğrul, Serhat Yabancı, Sertaç Abi, Prof. Dr. Tufan Gündüz, Orhan Karaağaç, Yalvaç Ural, Saliha Erdim, Tarık Tufan, Mustafa Armağan, Ahmet Anapalı, Prof. Dr. Oytun Erbaş, Gülşen Gazel, Serdar Tuncer, Vehbi Vakkasoğlu, Nurullah Genç, Sevda Türküsev, Sıtkı Aslanhan, Sadık Yalsızuçanlar, Yusuf Kaplan ve Zafer Şahin gibi çok sayıda yazar Batman halkıyla buluşacak.
Festivalde ayrıca Şef Somer Sivrioğlu, Ebru Baybara Demir ve Emine Beder gibi ünlü şefler yer alacak. Ücretsiz sirk gösterileri, çocuk atölyeleri, müzik dinletileri, sıra geceleri ve sürpriz etkinlikler de gerçekleştirilecek. Etkinliklerin tamamı Batman Valiliği önünde kurulacak festival alanında yapılacak. Festival komitesi, Batman halkı ve çevre illerde yaşayan vatandaşları festival coşkusuna ortak olmaya davet etti.









