Gülmez’den Tepki: “Sarıyer, Altın Semer Taksa da Eşektir”

Sarıyerli taraftar gruplarının sosyal medyada Batman Petrolspor’a yönelik ırkçı ve aşağılayıcı ifadeler içeren paylaşımları büyük tepki topladı.

Gülmez’den Tepki: “Sarıyer, Altın Semer Taksa da Eşektir”
Yayınlama: 29.04.2025
A+
A-

Bu çirkin paylaşımlar sonrası kamuoyundan art arda kınama mesajları gelirken, Batman Petrolspor’un eski kulüp başkanı ve iş insanı Aydın Gülmez de konuyla ilgili sert bir açıklama yaptı.

“Şampiyonluktan Daha Önemli Değerler Vardır”

Söz konusu paylaşımları şiddetle kınayan Aydın Gülmez, sporun birleştirici gücüne vurgu yaparak, şu ifadeleri kullandı:
“Şampiyonluktan daha önemli değerler vardır. Spor ahlakı, centilmenlik ve kardeşlik ruhu sporu birleştirici kılar. Ancak Sarıyer’de bu değerlerin hiçbiri yok. Kendini bilmez bazı taraftarların yaptığı bu skandal paylaşım da bunun açık göstergesidir.”

“Bu Çirkinliği Yapanlar Spor Müsabakalarından Uzaklaştırılmalı”

Gülmez, açıklamasının devamında ise bu tür davranışların Türk futbolunda yeri olmadığını belirterek yetkililere çağrıda bulundu:
“Bu skandal olayı şiddetle kınıyoruz. Bu çirkinliği yapanların cezalandırılmasını ve spor müsabakalarından uzaklaştırılmalarını talep ediyoruz. Sarıyer, altın semer taksa da şampiyon olsa da yine eşektir.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.