Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Spor Etkinlikleri Daire Başkanlığı’nın 2025 yılı faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) kapsamında düzenlenen kız ve erkek futbol grup müsabakalarında Batman takımları dikkat çekici bir başarıya imza attı.
Batman’da gerçekleştirilen grup müsabakalarında, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün antrenörlerinden Cengiz Çakar ve Metin Boğa’nın teknik direktörlüğünü yaptığı kız ve erkek futbol takımları, tüm maçları gol yemeden tamamlayarak Türkiye finaline yükseldi. Gösterdikleri performansla bölgedeki altyapı hocalarının da takdirini kazandılar.
Teknik Direktör Cengiz Çakar, yaptığı açıklamada “Batman’daki grup yarı finallerinde hem kız hem de erkek takımıyla gol yemeden şampiyon olmak gurur verici. Tüm sporcularımızı kutluyorum. ANALİG, genç sporcuların gelişimini destekleyen önemli bir altyapı organizasyonudur. Batmanlı gençler bu süreçte çok iyi bir iş çıkardı” ifadelerini kullandı.
