
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Küçükler Floor Curling müsabakalarında, Beşiri Beyçayırı Ortaokulu birinci oldu.

Yeni haber çıkınca bildirim veya e-posta alın. Bu satırlar kategori sayfasını açmaz.
Farklı kategorilerden son eklenen güncel haberler
Bulunduğunuz haberin kategorisinden güncel başlıklar

Batman Atatürk İlkokulu 2/E sınıfı öğrencileri, Batman Gençlik Merkezini ziyaret ederek spor, oyun ve sanat etkinlikleriyle dolu bir gün geçirdi. Minik öğrenciler, düzenlenen etkinliklerde hem eğlendi hem de yeni deneyimler kazandı.

Batman Petrolspor A.Ş. altyapısında forma giyen 5 genç futbolcu, U-14 Milli Takım ikinci etap seçmelerine davet edildi.

Nevşehir’de düzenlenen Minik ve Minik Altı Masa Tenisi Türkiye Müsabakaları’nda TPAO Petrolspor sporcuları Pelin Balık ve Hümayra Uluç, Türkiye’nin en iyi 16 sporcusu arasına girerek Milli Takım aday kadrosuna seçildi.

Batman Atatürk İlkokulu 2/E sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Siraç Akçay koordinatörlüğünde Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Batman Gençlik Merkezini ziyaret ederek eğlenceli ve öğretici etkinliklere katıldı.

DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü sporcuları, Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de düzenlenen 2026 Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda 4 altın, 1 gümüş ve 4 bronz olmak üzere toplam 9 madalya kazandı.

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Atletizm Genç Kızlar ve Genç Erkekler İl Şampiyonası sona erdi. A ve B kategorilerinde dereceye giren sporcular ve takımlar, grup müsabakalarında Batman’ı temsil etme hakkı kazandı.