Fen Lisesi Satrançta İl Şampiyonu!

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün 2025-2026 Okul Sporları takvimi kapsamında düzenlediği Genç Erkekler Satranç İl Şampiyonası, nefes kesen hamlelere sahne oldu.

Fen Lisesi Satrançta İl Şampiyonu!
Yayınlama: 24.02.2026
A+
A-

21 okuldan toplam 128 sporcunun katıldığı turnuvada, Batman Fen Lisesi tüm rakiplerini geride bırakarak şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Zekâ ve Disiplin Başarıyı Getirdi

Batman genelinde geniş katılımla gerçekleştirilen turnuvada genç yetenekler, hamlelerini şampiyonluk için yaptı. Stratejik derinliğin ve konsantrasyonun ön planda olduğu müsabakalar sonucunda Batman Fen Lisesi, üstün bir performans sergileyerek zirveye yerleşti.

Ödüller Sahiplerini Buldu

Dereceye giren okullar için düzenlenen törende sporculara kupa ve madalyaları; Okul Sporları Şube Müdürü Ömer Polat, Satranç İl Temsilcisi Selma Yakut, okul müdürleri ve antrenörler tarafından takdim edildi. Şube Müdürü Ömer Polat, katılım sağlayan tüm gençleri tebrik ederek sporun eğitimdeki önemine vurgu yaptı.

Sırada Bölge Müsabakaları Var

İl şampiyonu olan Batman Fen Lisesi ve dereceye giren diğer okullar, başarılarını bir üst seviyeye taşımaya hazırlanıyor. Temsilcilerimiz, 01-05 Nisan 2026 tarihleri arasında yine Batman’ın ev sahipliği yapacağı grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.