Toplantıda gençlere hitap eden Dernek Başkanı Zeynep Sevim, derneğin sadece bir çatı değil, aynı zamanda bir fikir mutfağı olduğunu vurguladı. Sevim; "Erdemli Gençlik olarak temel hedefimiz, her gencimizin potansiyelini keşfedebileceği, özgürce fikir üretebileceği ve bu fikirleri toplumsal faydaya dönüştürebileceği bir platform sunmaktır. Gençliğin aktif ve bilinçli olması, şehrimizin ve ülkemizin geleceği için en büyük teminattır" ifadelerini kullandı.
Program süresince derneğin mevcut gönüllülük faaliyetleri tanıtılırken, önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan akademik destek programları ve sosyal projeler hakkında detaylı sunumlar yapıldı. Gençlerin talep ve önerilerini tek tek dinleyen dernek yönetimi, yeni projelerin bu öneriler ışığında şekilleneceğinin sözünü verdi.
"Birlikte Üretelim"
Toplantının sonunda Batmanlı gençlere yönelik açık bir çağrıda bulunuldu. Kendi kişisel gelişimine önem veren, topluma katkı sunmak isteyen ve gönüllülük ruhunu taşıyan tüm gençlerin Erdemli Gençlik Derneği çatısı altına davet edildiği belirtildi.