Engelliler Spor Kulübü Adana Deplasmanına Hazırlanıyor

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Batman Engelliler Spor Kulübü, hafta sonu oynayacağı Adana deplasmanı için hazırlıklarını sürdürüyor.

GİRİŞ 06.03.2026 21:03
GÜNCELLEME 25.09.2026 07:15
51 gösterim
1 dk okuma
Fotoğraf: Engelliler Spor Kulübü Adana Deplasmanına Hazırlanıyor
f𝕏
🔊Haberi Dinle0:00 / 0:58
Batman temsilcisi, ligin ikinci devresi 8. hafta karşılaşmasında Adana Büyükşehir Belediyesi Engelliler Spor Kulübü ile Adana’da karşı karşıya gelecek. Zorlu deplasman öncesinde çalışmalarına hız veren Batman ekibi, son antrenmanını perşembe günü gerçekleştirdi. Teknik heyet yönetiminde yapılan idmanda oyuncuların fiziksel dayanıklılığı üzerinde durulurken, maçta uygulanacak oyun setleri ve taktik çalışmalar da ön plana çıktı. Takım, haftanın iki günü Batman’daki 19 Mayıs Spor Salonu’nda gerçekleştirdiği antrenmanlarla tempoyu artırarak kritik karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanmayı hedefliyor. Ligin 8. haftasında oynanacak karşılaşmanın yüksek tempo ve büyük çekişmeye sahne olması bekleniyor. Kulüp yetkilileri, antrenmanların yüksek motivasyon içinde geçtiğini belirterek, teknik ekip ve oyuncuların Adana deplasmanına galibiyet parolasıyla çıkacağını ifade etti. Batman Engelliler Spor Kulübü, deplasmandan alacağı iyi bir sonuçla ligdeki iddiasını sürdürmeyi amaçlıyor. Öte yandan kulüp yönetimi, takıma sağladığı maddi ve manevi desteklerden dolayı Tüpraş Batman Rafinerisi’ne teşekkür etti. Desteklerin engelli sporunun gelişimi açısından büyük önem taşıdığı vurgulandı.
Takip

Yeni haber çıkınca bildirim veya e-posta alın. Bu satırlar kategori sayfasını açmaz.

Güncel

Bu habere tepkiniz:

En fazla 3 ifade bırakabilirsiniz
Paylaş:f𝕏
Bu Haberleri de Okuyun

Farklı kategorilerden son eklenen güncel haberler

Spor kategorisinden diğer başlıklar

Bulunduğunuz haberin kategorisinden güncel başlıklar

MİNİK ÖĞRENCİLER SPOR VE SANATLA BULUŞTU
Spor

MİNİK ÖĞRENCİLER SPOR VE SANATLA BULUŞTU

05.11.2026 · 15:00

Batman Atatürk İlkokulu 2/E sınıfı öğrencileri, Batman Gençlik Merkezini ziyaret ederek spor, oyun ve sanat etkinlikleriyle dolu bir gün geçirdi. Minik öğrenciler, düzenlenen etkinliklerde hem eğlendi hem de yeni deneyimler kazandı.

PETROLSPOR’DAN MİLLİ TAKIM’A 5 ADAY!
Spor

PETROLSPOR’DAN MİLLİ TAKIM’A 5 ADAY!

04.11.2026 · 16:43

Batman Petrolspor A.Ş. altyapısında forma giyen 5 genç futbolcu, U-14 Milli Takım ikinci etap seçmelerine davet edildi.

TPAO PETROLSPOR’DAN MİLLİ TAKIM’A İKİ ADAY
Spor

TPAO PETROLSPOR’DAN MİLLİ TAKIM’A İKİ ADAY

04.11.2026 · 16:38

Nevşehir’de düzenlenen Minik ve Minik Altı Masa Tenisi Türkiye Müsabakaları’nda TPAO Petrolspor sporcuları Pelin Balık ve Hümayra Uluç, Türkiye’nin en iyi 16 sporcusu arasına girerek Milli Takım aday kadrosuna seçildi.

ATATÜRK İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN GENÇLİK MERKEZİNE ZİYARET
Spor

ATATÜRK İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN GENÇLİK MERKEZİNE ZİYARET

04.11.2026 · 16:33

Batman Atatürk İlkokulu 2/E sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Siraç Akçay koordinatörlüğünde Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Batman Gençlik Merkezini ziyaret ederek eğlenceli ve öğretici etkinliklere katıldı.

DEPSAŞ ENERJİ SPORCULARINDAN DÜNYA ŞAMPİYONASI’NDA 9 MADALYA
Spor

DEPSAŞ ENERJİ SPORCULARINDAN DÜNYA ŞAMPİYONASI’NDA 9 MADALYA

04.11.2026 · 16:17

DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü sporcuları, Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de düzenlenen 2026 Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda 4 altın, 1 gümüş ve 4 bronz olmak üzere toplam 9 madalya kazandı.

ATLETİZM İL ŞAMPİYONASI SONA ERDİ
Spor

ATLETİZM İL ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

04.11.2026 · 16:13

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Atletizm Genç Kızlar ve Genç Erkekler İl Şampiyonası sona erdi. A ve B kategorilerinde dereceye giren sporcular ve takımlar, grup müsabakalarında Batman’ı temsil etme hakkı kazandı.