Batman,
5°C
parçalı bulutlu
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2025 Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı’nın (DUS) 2. dönem ek yerleştirme tercih sürecinin başladığını açıkladı.
ÖSYM tarafından paylaşılan bilgilere göre, adaylar ek yerleştirme tercihlerini bugünden itibaren yapabilecek. Tercih işlemleri, 29 Aralık günü saat 23.59’da sona erecek.
Adayların tercihlerini, ÖSYM’nin aday işlemleri sistemi olan ais.osym.gov.tr adresi üzerinden, T.C. kimlik numaraları ve kişisel aday şifreleriyle bireysel olarak gerçekleştirmesi gerekiyor.
Ek yerleştirme sürecinin, 2025-DUS 2. Dönem Başvuru Kılavuzu’nda yer alan kural ve esaslara göre yürütüleceği belirtildi. Adayların tercih yapmadan önce ilgili kılavuzu dikkatle incelemeleri tavsiye ediliyor.