DEMİRHAN: “BATSO BİR ÇÖZÜM MERKEZİ OLACAK”

BATSO İstişare Grubu Başkan Adayı Bayram Demirhan, göreve gelmeleri halinde Batman Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BATSO) üyeleriyle daha yakın çalışan ve sorunların çözümünde aktif rol üstlenen bir yapıya dönüştürüleceğini açıkladı.

GİRİŞ 19.10.2026 17:13
26 gösterim
1 dk okuma
Fotoğraf: DEMİRHAN “BATSO BİR ÇÖZÜM MERKEZİ OLACAK”
f𝕏
🔊Haberi Dinle0:00 / 0:45

Demirhan, ticaret odalarının yalnızca aidat ve belge işlemleriyle anılan kurumlar olmaması gerektiğini belirterek, BATSO’nun üyelerinin karşılaştığı sorunlarda doğrudan destek sağlayan bir “Çözüm Merkezi” olarak faaliyet göstermesini hedeflediklerini ifade etti.

Açıklanan yaklaşım kapsamında işletmelerin günlük faaliyetlerinde karşılaştığı sorunların oda tarafından takip edilmesi planlanıyor. Bürokratik süreçlerde yaşanan engellerin ilgili kurumlara taşınması ve üyelerin haklarının savunulması da hedefler arasında yer alıyor.

Demirhan ayrıca işletmelerini büyütmek isteyen üyelerin karşılaştığı sorunların çözümü için BATSO’nun ilgili kurumlarla iletişim kurarak sürece öncülük etmesi gerektiğini vurguladı.

Projede, üyelerin yalnızca belge ve resmi işlemler için başvurduğu bir oda modeli yerine, iş dünyasının ihtiyaçlarına doğrudan cevap veren ve sorunların çözüm sürecini takip eden aktif bir yapı oluşturulması öne çıkıyor.

Bu habere tepkiniz:

En fazla 3 ifade bırakabilirsiniz
Paylaş:f𝕏
Bu Haberleri de Okuyun

Farklı kategorilerden son eklenen güncel haberler

Gündem kategorisinden diğer başlıklar

Bulunduğunuz haberin kategorisinden güncel başlıklar

MUHTARLAR GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI
Gündem

MUHTARLAR GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI

19.10.2026 · 16:13

Batman’da 19 Ekim Muhtarlar Günü, düzenlenen tören ve çeşitli etkinliklerle kutlandı. Vali Ekrem Canalp, köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek günlerini kutladı.

KAMU-DER GENEL BAŞKANI BAŞTUĞ’DAN BİRLİK VE KARDEŞLİK MESAJI
Gündem

KAMU-DER GENEL BAŞKANI BAŞTUĞ’DAN BİRLİK VE KARDEŞLİK MESAJI

19.10.2026 · 11:35

Kamu-Der Genel Başkanı Cevdet Baştuğ, beraberindeki heyetle Batman’da sivil toplum kuruluşlarına yönelik bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

EĞİTİM-BİR-SEN’DE ŞEHMUZ ÖNLÜ YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ
Gündem

EĞİTİM-BİR-SEN’DE ŞEHMUZ ÖNLÜ YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

18.10.2026 · 17:17

Eğitim-Bir-Sen Batman Şubesi’nin 8. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede tek aday olarak seçime giren mevcut Başkan Şehmuz Önlü, geçerli oyların tamamını alarak yeniden şube başkanlığına seçildi.

DEMOKRATİK BİRLİK’TEN UYUŞTURUCU VE ÇETELEŞMEYE KARŞI ÇAĞRI
Gündem

DEMOKRATİK BİRLİK’TEN UYUŞTURUCU VE ÇETELEŞMEYE KARŞI ÇAĞRI

18.10.2026 · 04:54

Demokratik Birlik İnisiyatifi öncülüğünde Batman’da düzenlenen geniş katılımlı toplantıda, genç yaşta yaşanan ölümler, intiharlar, uyuşturucu bağımlılığı, çeteleşme ve toplumsal sorunlar ele alınarak ortak mücadele ve dayanışma çağrısı yapıldı.

İŞ İNSANI ZENGİN’DEN BAKAN ÇİFTÇİ’YE ANLAMLI HEDİYE
Gündem

İŞ İNSANI ZENGİN’DEN BAKAN ÇİFTÇİ’YE ANLAMLI HEDİYE

18.10.2026 · 04:50

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkan Adayı Bayram Demirhan’ın listesinde yer alan iş insanı Mahsum Zengin, “Terörsüz Türkiye” hedefi kapsamında Batman’ı ziyaret eden İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi’ye, kentin simgesi haline gelen atbaşı petrol pompasının maketini hediye etti.

BAKAN ÇİFTÇİ: “TERÖRSÜZ TÜRKİYE SÜRECİNDE PAZARLIK DA TAVİZ DE YOK!”
Gündem

BAKAN ÇİFTÇİ: “TERÖRSÜZ TÜRKİYE SÜRECİNDE PAZARLIK DA TAVİZ DE YOK!”

17.10.2026 · 23:43

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Batman’da katıldığı panelde Terörsüz Türkiye sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sürecin devlet politikası haline geldiğini belirten Çiftçi, “Terörle bütünleşik herhangi bir pazarlık yapıldı mı? Kesinlikle yapılmadı. Herhangi bir taviz verildi mi? Verilmedi” dedi.