Batman İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde yürütülen hazırlıkları yerinde incelemek ve saha temaslarında bulunmak üzere Kozluk ilçesini ziyaret etti. İl Müdürümüz Yaşar Ciğer’e incelemeleri sırasında İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Arslan ve Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Işık eşlik etti.
İlçe MEM’de Hizmet İçi Değerlendirme
Kozluk programına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile başlayan Yaşar Ciğer, kurum birimlerini gezerek çalışanlarla sohbet etti. Personelin görüş, öneri ve taleplerini dinleyen İl Müdürü Ciğer, eğitim hizmetlerinin etkin ve verimli yürütülmesinde kurum çalışanlarının özverisinin kritik rol oynadığını vurguladı.
Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Işık’tan ilçedeki eğitim altyapısı ve yürütülen projeler hakkında brifing alan Ciğer, Kozluk’ta eğitim kalitesinin artırılmasına katkı sunan tüm idareci ve personele teşekkür etti.
Minik Öğrencilerin Uyum Heyecanına Ortak Oldu
Kurum ziyaretinin ardından Selahattin Eyyubi İlkokuluna geçen İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, okul yöneticilerinden derslik durumları hakkında bilgi aldı. Uyum haftası kapsamında okula başlayan birinci sınıf öğrencilerini sınıflarında ziyaret eden Ciğer, çocuklarla yakından ilgilendi. Miniklerin okula uyum süreçlerini öğretmenlerinden dinleyen İl Müdürü, eğitim hayatının ilk adımlarını atan çocukların okul ortamında kendilerini mutlu ve güvende hissetmelerinin büyük önem taşıdığını belirtti.










