Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO) Başkan Adayı Cebrail Uyanık, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
Esnaflar için hazırladığı yeni projeleri açıklamaya başlayan Uyanık, “GOLD Kart” uygulamasıyla dikkat çekti.
Başkan adayı Uyanık, göreve geldiklerinde esnafa büyük kolaylık sağlayacak yeni bir sistem hayata geçireceklerini söyledi. “Esnaflarımız ve aileleri için başkanlığa geldiğimizde yeni yapacağımız hizmetlerden biri de odaya kayıtlı esnaflara GOLD kart çıkarmak olacak. Bu kartla özel kurum ve kuruluşlarla yapacağımız yüksek indirim oranlı anlaşmalar sayesinde esnafımıza büyük kolaylık sağlayacağız. Her esnafımızın GOLD kartı olacak.”
Uyanık, GOLD kartın sadece bir indirim kartı değil, aynı zamanda esnafın prestijini simgeleyeceğini belirterek şöyle konuştu: “Bu GOLD kartla esnafımız gittiği her yerde indirimlerden faydalanacak. Artık ‘ben esnafım’ demesine gerek kalmayacak. Kurumlarda kimse esnaf olup olmadığını sormayacak, çünkü kart her şeyi gösterecek. Esnafımıza özel, profesyonel bir sistem kuracağız.”
Projelerinin merkezinde daima esnafın olduğunu vurgulayan Uyanık, “Esnafımız bizim için değerlidir. Onların emeği, alın teri bu şehrin kalbidir. Biz de bu değere yakışır hizmetler sunacağız.” dedi.
Uyanık, seçim süreci boyunca esnafın ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi projelerini açıklamaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi. (Hamza Uyanık)