BELEDİYEDEN KENT GENELİNDE YOL VE ASFALT MESAİSİ

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde yol açma, asfalt serimi, sathi kaplama, kaldırım ve kavşak düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

GİRİŞ 23.08.2026 16:39
GÜNCELLEME 25.09.2026 07:15
47 gösterim
2 dk okuma
Fotoğraf: BELEDİYEDEN KENT GENELİNDE YOL VE ASFALT MESAİSİ
f𝕏
🔊Haberi Dinle0:00 / 1:21

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, şehir merkezindeki ulaşım altyapısını güçlendirmek ve mevcut yolları daha konforlu hale getirmek amacıyla kapsamlı bir çalışma yürütüyor. Hazırlanan program dâhilinde kentin farklı mahallelerinde eş zamanlı olarak alt ve üstyapı müdahaleleri gerçekleştiriliyor.

Yeni Ulaşım Güzergâhları Açılıyor

Ulaşım ağını genişletmek amacıyla Tilmerç Mahallesi Mehtap Caddesi, Bayındır Mahallesi Rezidans Düğün Salonu çevresi, Çamlıtepe ve Korik mahallelerini birbirine bağlayan Asya Caddesi ile Gültepe Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi - Erköklü Mahallesi Güney Çevre Yolu bağlantı noktalarında yeni yol açma çalışmaları yürütülüyor. Güneybatı Çevre Yolu üzerinde ise köprü imalatı devam ediyor.

Asfalt, Parke ve Çevre Düzenleme Çalışmaları

Asfalt ve üstyapı çalışmaları kapsamındaki faaliyetler ise şu şekilde sürdürülüyor:

Asfalt ve Kaplama: Gültepe Mahallesi Eflatun Caddesi’nde asfalt serimi yapılırken; Tilmerç ve Çamlıtepe mahallelerinde zemin düzenleme ve yol hazırlığı, Şafak ve Aydınlıkevler mahallelerinde asfalt yama, Bayındır Mahallesi’nde ise sathi kaplama çalışmaları uygulanıyor.

Parke ve Bordür Onarımı: Tilmerç, Gültepe, Ziya Gökalp ve Yeni Mahalle başta olmak üzere Edip Solmaz, Şehit Yusuf Erin, Beşikçi ve Raman caddelerinde yıpranan parke ve bazalt yüzeyler yenileniyor.

Kavşak ve Refüj: Gültepe Mahallesi başta olmak üzere ihtiyaç duyulan noktalarda kaldırım, kavşak ve orta refüj düzenlemeleriyle trafik akışı destekleniyor.

Belediye yetkilileri, kent genelindeki altyapı ve üstyapı yatırımlarının planlanan takvim doğrultusunda devam edeceğini bildirdi.

BELEDİYEDEN KENT GENELİNDE YOL VE ASFALT MESAİSİ BELEDİYEDEN KENT GENELİNDE YOL VE ASFALT MESAİSİ

Bu habere tepkiniz:

En fazla 3 ifade bırakabilirsiniz
Paylaş:f𝕏
Bu Haberleri de Okuyun

Farklı kategorilerden son eklenen güncel haberler

Güncel kategorisinden diğer başlıklar

Bulunduğunuz haberin kategorisinden güncel başlıklar

BAŞTİ’DE ŞOFÖR VE MUAVİNLERE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Güncel

BAŞTİ’DE ŞOFÖR VE MUAVİNLERE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

07.10.2026 · 18:58

Batman Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde (BAŞTİ) faaliyet gösteren otobüs firmalarının temsilcileri, şoför ve muavinleriyle bir araya gelerek yolcu güvenliği ve hizmet kalitesine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

İNŞAAT SEKTÖRÜNE İŞ GÜVENLİĞİ TOPLANTISI
Güncel

İNŞAAT SEKTÖRÜNE İŞ GÜVENLİĞİ TOPLANTISI

07.10.2026 · 18:55

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ile Batman Belediyesi İmar ve Yapı Kontrol Müdürlüğü iş birliğinde, inşaat sektöründe iş sağlığı ve güvenliğinin artırılması amacıyla bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

GÖZEL’DEN İŞİTME ENGELLİLER KULÜBÜNE ZİYARET
Güncel

GÖZEL’DEN İŞİTME ENGELLİLER KULÜBÜNE ZİYARET

07.10.2026 · 18:37

Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu (TİEF) Başkanı Dursun Gözel, Batman İşitme Engelliler Kulübünü ziyaret ederek sporcular, kulüp yöneticileri ve üyelerle bir araya geldi.

VALİ CANALP’TEN ZİLEK UYDU KENT ALANINDA İNCELEME
Güncel

VALİ CANALP’TEN ZİLEK UYDU KENT ALANINDA İNCELEME

07.10.2026 · 18:33

Batman Valisi Ekrem Canalp, kentin farklı noktalarında hayata geçirilmesi planlanan uydu kent projelerinden Zilek Uydu Kent alanında incelemelerde bulundu.

"KIYAMDAYIZ" PROGRAMINDA FİLİSTİNLİ MAZLUMLAR İÇİN DUALAR EDİLDİ
Güncel

"KIYAMDAYIZ" PROGRAMINDA FİLİSTİNLİ MAZLUMLAR İÇİN DUALAR EDİLDİ

07.10.2026 · 18:23

Batman’da Davet ve Gençlik Hareketi tarafından 7 Ekim Aksa Tufanı’nın yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen “Kıyamdayız” programında yüzlerce kişi sabah namazında bir araya geldi.

OYMATAŞ OSB’DE 44 PARSEL İLANA ÇIKTI
Güncel

OYMATAŞ OSB’DE 44 PARSEL İLANA ÇIKTI

07.10.2026 · 15:07

Batman Oymataş Organize Sanayi Bölgesi’nde arsa tahsisi yapılacak 44 parsel ilana açıldı.