Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Türkiye İşitme Engelliler Süper Ligi’nde mücadele eden Batman İşitme Engelliler Futbol Takımı, sahasında ağırladığı Diyarbakır temsilcisini gol yağmuruna tuttu. İlk maçın rövanşını 4-0 gibi net bir skorla alan ekibimiz, Play-Off yolunda dev bir adım attı.
Batman’ın spordaki sessiz kahramanları, Süper Lig’de fırtına estirmeye devam ediyor. Ligin ilk yarısında deplasmanda 1-0 mağlup olduğu rakibini kendi evinde ağırlayan Batman temsilcisi, sahadan 4-0 galip ayrılarak hem rövanşı aldı hem de moral depoladı. Karşılaşma boyunca rakibine oyun alanı bırakmayan temsilcimiz, sergilediği futbolla taraftarlarından tam not aldı.
Karşılaşmanın ardından büyük mutluluk yaşayan Kulüp Başkanı Ayhan Arı, galibiyetin önemine dikkat çekerek; “Bu galibiyet sadece bir skor değil, Play-Off yolunda motivasyon kaynağımızdır. Takımımızın her bir ferdiyle gurur duyuyorum” dedi. Takım kaptanı Ramazan Altun ise tüm şehre destekleri için teşekkür ederek hedeflerinin üst sıralar olduğunu vurguladı.
Maçın bitiş düdüğüyle birlikte stadyumda büyük bir centilmenlik örneği de yaşandı. Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Dursun Güzel, maç sonrası Batman ekibinin soyunma odasına giderek sporcuları tek tek tebrik etti. Bu ziyaret, şampiyonluk yolunda ilerleyen kulüp için büyük bir moral kaynağı oldu.
Kulüp yönetimi, kazanılan bu zaferin ardından Batman’da sporun gelişmesi için omuz veren isimleri de unutmadı. Galibiyetin ardından; Batman Valisi Ekrem Canalp, Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi, MHP İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, Petrolspor Dernek Başkanı Zeynel Nasıroğlu, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, Şube Müdürü Burak Eren ve Teknik Direktör Osman Seyrek‘e teşekkür mesajı yayımlandı.
