"BATMAN’DA YARININ MUCİTLERİ YETİŞİYOR"

Her yıl binlerce öğrencinin katıldığı ve başarı gösterenlerin eğitim aldığı Deneyap Atölyesi, AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu tarafından ziyaret edildi.

GİRİŞ 05.11.2024 12:05
GÜNCELLEME 25.09.2026 07:15
97 gösterim
1 dk okuma
Fotoğraf: "BATMAN’DA YARININ MUCİTLERİ YETİŞİYOR"
f𝕏
🔊Haberi Dinle0:00 / 0:50
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Petrolkent Gençlik Merkezi'nde bulunan atölyede gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Milletvekili Nasıroğlu, “Batman’da geleceğin mucitlerini yetiştirmeye devam edeceğiz” diyerek emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. "BATMAN’IN GENÇLERİ BİZİ HEYECANLANDIRIYOR" Batmanlı çocuk ve gençlerin elde ettiği başarıların kendisini heyecanlandırdığını ifade eden Milletvekili Nasıroğlu, desteklerinin sürekli olacağını belirtti. Nasıroğlu, sözlerine şu şekilde devam etti:  “Deneyap atölyesinde eğitim gören öğrencilerimiz gerçekten çok değerli ve başarılı. Onlar bizim için çok kıymetli. İnşallah, gelecekte her birini birer teknoloji lideri, bilim insanı olarak görmek nasip olur. Batmanlı çocuklar, bizleri gururlandırıyor. Kendilerine başarılar diliyorum ve yollarının açık olmasını temenni ediyorum.” Ziyarete, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr, Petrolkent Gençlik Merkezi Müdürü Osman Veysel Özdaş, öğrenciler ve veliler de katıldı.
Takip

Yeni haber çıkınca bildirim veya e-posta alın. Bu satırlar kategori sayfasını açmaz.

Güncel

Bu habere tepkiniz:

En fazla 3 ifade bırakabilirsiniz
Paylaş:f𝕏
Bu Haberleri de Okuyun

Farklı kategorilerden son eklenen güncel haberler

Eğitim kategorisinden diğer başlıklar

Bulunduğunuz haberin kategorisinden güncel başlıklar

100 ÖĞRENCİ SİVİL TOPLUM MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ
Eğitim

100 ÖĞRENCİ SİVİL TOPLUM MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

05.11.2026 · 15:29

Batman Akşemseddin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden 100 öğrenci, Batman Sivil Toplum Merkezini ziyaret etti. Öğrenciler, gönüllülük ve sivil toplum faaliyetleri hakkında bilgi alırken işaret dili ve sağlıklı yaşam konularında düzenlenen eğitimlere katıldı.

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN RENKLİ SONBAHAR ETKİNLİĞİ
Eğitim

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN RENKLİ SONBAHAR ETKİNLİĞİ

05.11.2026 · 12:08

Batman Yavuz Selim Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM), 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencilerini sonbahar etkinliğinde ağırladı. Minik öğrenciler, doğa temalı çalışmalar ve eğitici oyunlarla hem eğlendi hem de yeni deneyimler kazandı.

ANNE ÜNİVERSİTESİ’NDE EBRU SANATI EĞİTİMİ
Eğitim

ANNE ÜNİVERSİTESİ’NDE EBRU SANATI EĞİTİMİ

04.11.2026 · 17:35

Batman Valisi Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canalp, Valilik himayelerinde Batman Üniversitesi ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülen “Anne Üniversitesi” projesi kapsamında düzenlenen ebru sanatı atölyesine katıldı.

İMAM HATİPLİ ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI ZİYARET
Eğitim

İMAM HATİPLİ ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI ZİYARET

04.11.2026 · 00:52

Batman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri, Engelli Aktif Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek özel gereksinimli bireylerle bir araya geldi. Dayanışma ve toplumsal farkındalık amacıyla gerçekleştirilen ziyaret, renkli görüntülere sahne oldu.

ÖĞRENCİLERE SİBER GÜVENLİK EĞİTİMİ VERİLDİ
Eğitim

ÖĞRENCİLERE SİBER GÜVENLİK EĞİTİMİ VERİLDİ

03.11.2026 · 14:44

Batman İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Şehit Ömer Halis Demir Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerine yönelik siber güvenlik farkındalık eğitimi düzenledi.

OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI DÜZENLENDİ
Eğitim

OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI DÜZENLENDİ

03.11.2026 · 14:23

Batman’da eğitim alanında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve okul aile birliği başkanlarına yönelik “Okul Güvenliği” bilgilendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirildi.