Batman İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Murat Solmaz, beraberindeki hizmet başkanlarıyla birlikte kentte yapımı devam eden 500 Yataklı Devlet Hastanesi ve Cudi Sağlık Kompleksi inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.
İnşaat sahalarında yürütülen çalışmalara ilişkin yetkililerden bilgi alan Dr. Solmaz, projelerin belirlenen takvime uygun şekilde tamamlanması için gerekli yönlendirmelerde bulundu. Yapılan açıklamaya göre, 500 Yataklı Devlet Hastanesi projesinde fiziki gerçekleşme oranı %68, Cudi Sağlık Kompleksi’nde ise %95 seviyesine ulaştı.
Dr. Solmaz, söz konusu yatırımların Batman’ın sağlık altyapısına önemli katkı sağlayacağını belirterek, tesislerin hizmete girmesiyle birlikte vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli sağlık hizmeti sunulacağını ifade etti. Ayrıca projelerin en kısa sürede tamamlanması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü vurguladı.