Batman’da Ruhsatsız Yapı Dozerlerle Yıkıldı!

Kent estetiğini bozan ve güvenli yapılaşmayı tehdit eden ruhsatsız kaçak yapılara göz açtırmayan Batman Belediyesi, imar kirliliğiyle mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor.

Batman’da Ruhsatsız Yapı Dozerlerle Yıkıldı!
Yayınlama: 07.08.2026
A+
A-

Batman Belediyesi Zabıta ve Yapı Kontrol ekipleri tarafından kent genelinde yürütülen denetimler kapsamında, Gültepe Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi yanında açılan yol üzerinde inşa aşamasında olduğu tespit edilen ruhsatsız kaçak bir dükkanın yıkımı gerçekleştirildi.

Belediyeden Net Mesaj: “Asla Taviz Yok”

Yıkım işleminin ardından Batman Belediyesi’nden yapılan açıklamada, kaçak yapılaşmaya karşı yürütülen kararlı mücadelenin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: Kentimizin düzenli yapılaşması ve vatandaşlarımızın can güvenliği için kaçak yapılarla mücadelemiz kararlılıkla devam ediyor. Ekiplerimiz 7 gün 24 saat sahada görev yapıyor. Mahalle mahalle, sokak sokak denetimler sürdürülüyor. Çarpık kentleşmeye ve imar kirliliğine neden olan kişi ya da yapılarla mücadelemiz geçmişte olduğu gibi bugün de, yarın da tavizsiz şekilde sürecektir. Sağlıklı, güvenli ve sürdürülebilir şehirleşme ancak bu şekilde mümkündür.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.