Batman’da şehir merkezindeki bir kaldırımda, uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen genç bir kadın yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, kadını hastaneye kaldırdı.
Daha önce benzer olaylarla gündeme gelen uyuşturucu sorunu, şehrin en işlek noktalarından birinde tekrar ortaya çıktı. Demokrasi Bulvarı’nda, DSİ yakınındaki kaldırımda ayakta durmakta güçlük çeken genç kadın bir süre sendeledikten sonra yere yığıldı. Çevredeki vatandaşlar durumu fark edince 112 Acil Servis’i aradı.
Olay yerine kısa sürede gelen sağlık ekipleri, bilinci kapalı kadına ilk müdahaleyi yaptı ve ambulansla Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk etti. Kimliği henüz belirlenemeyen genç kadının sağlık durumu hakkında yetkililerden açıklama yapılmadı. Olay, uyuşturucu kullanımının gençler arasında ciddi bir sorun olduğunu bir kez daha gösterdi.
Kaynak: İLKHA