Batman’a 16 Yeni Hekim Atandı!

Sağlık Bakanlığı tarafından bugün açıklanan 122. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası sonuçları kapsamında, Batman iline toplam 16 hekim kadrosu tahsis edildi. Yapılan atamalarla birlikte Batman’a 14 uzman tabip ve 2 pratisyen tabip görevlendirildi.

Batman’a 16 Yeni Hekim Atandı!
Yayınlama: 02.05.2025
A+
A-

Yeni görevlendirmelerin özellikle Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ilçe hastanelerinde uzun süredir devam eden hekim ihtiyacını hafifletmesi bekleniyor. Atanan uzman ve pratisyen hekimlerin, dahiliye ve cerrahi gibi kritik branşlarda yaşanan personel eksikliğine çözüm sunması hedefleniyor.

Milletvekili Nasıroğlu’ndan Açıklama:

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, sağlık hizmetlerine erişimin güçlendirilmesi adına önemli bir adım atıldığını belirtti. Nasıroğlu, “Vatandaşlarımızın kaliteli sağlık hizmetine daha hızlı ve kolay erişimini sağlamak amacıyla yürüttüğümüz girişimlerin meyvelerini almaya başladık. Bu atamalar, kentimizdeki sağlık altyapısının güçlenmesine önemli katkı sunacaktır” dedi.

Yeni atanan hekimlerin önümüzdeki günlerde görevlerine başlaması bekleniyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.