Batman Tarafsız Haber 11 Yaşında!

Batman’ın güçlü sesi Batman Tarafsız Haber Gazetesi, 9 Şubat 2015’te başladığı yayın hayatında 11. yılını kutlamanın gururunu yaşıyor.

GİRİŞ 08.02.2025 19:03
GÜNCELLEME 25.09.2026 07:15
258 gösterim
2 dk okuma
Fotoğraf: Batman Tarafsız Haber 11 Yaşında!
f𝕏
🔊Haberi Dinle0:00 / 1:17
Tarafsız, cesur ve ilkeli haberciliğinden asla ödün vermeyen Tarafsız haber gazetesi, zorlu ekonomik koşullara rağmen her zaman halkın yanında oldu.

DİJİTAL YAYINCILIKTA ÖNCÜ ROL OLDU

Batman’ın dünyaya açılan penceresi olan Batman Tarafsız Haber, yalnızca basılı yayınla değil, dijital platformlarda da gücünü artırıyor. Web sitesi www.batmantarafsiz.com ve batmantarafsiz YouTube kanalı üzerinden anlık haber akışıyla okuyucularını bilgilendiren gazete, televizyon kanalı olmayan Batman’ın dijital TV’si gibi önemli bir misyon üstleniyor. YouTube yayınlarıyla geniş kitlelere ulaşan Batman Tarafsız Haber, dijital alanda da büyük bir başarıya imza atıyor.

‘’ÖZGÜR VE BAĞIMSIZ YAYINCILIKTAN TAVİZ VERMEDİK” 

Gazetenin imtiyaz sahibi Cibrail Uyanık, 11. yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, tarafsız yayıncılık ilkelerinden taviz vermeden yollarına devam ettiklerini belirterek şunları söyledi:  "2015 yılında ‘Tarafsız’ ismini verdiğimiz gazetemiz nasıl başladıysa, bugün de aynı yayın politikasıyla ve tarafsızlığıyla yoluna devam ediyor. Manşetlerimizi halkın sesi olarak atıyoruz. Özgür ve bağımsız yayıncılıktan taviz vermedik, Tamamen gazetecilik ilkeleriyle, özgür bir şekilde yayınımızı sürdürüyoruz. Bu süreçte emeği geçen tüm yazar, muhabir ve dağıtım ekibimize teşekkür ediyor, bizleri var eden değerli okurlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Batman basınının önemli yapı taşlarından biri olan Gazetemiz Tarafsız Haber, 11 yıllık geçmişinde olduğu gibi gelecekte de cesur ve objektif habercilikten ödün vermeden yoluna devam edecek’’ ifadelerini kullandı. Batman Tarafsız Haber 11 Yaşında!
Takip

Yeni haber çıkınca bildirim veya e-posta alın. Bu satırlar kategori sayfasını açmaz.

Güncel

Bu habere tepkiniz:

En fazla 3 ifade bırakabilirsiniz
Paylaş:f𝕏
Bu Haberleri de Okuyun

Farklı kategorilerden son eklenen güncel haberler

Gündem kategorisinden diğer başlıklar

Bulunduğunuz haberin kategorisinden güncel başlıklar

BATMAN’DA 450 DÖNÜMLÜK FİDAN ÜRETİM ÜSSÜ KURULUYOR
Gündem

BATMAN’DA 450 DÖNÜMLÜK FİDAN ÜRETİM ÜSSÜ KURULUYOR

05.11.2026 · 15:07

Batman’da her yıl 1 milyon fidanın toprakla buluşturulması hedefiyle hayata geçirilen Fidan Üretim Üssü Projesi’nde ilk çivi çakıldı. Bıçakçı köyünde 450 dönümlük alanda kurulacak tesisin ikinci bölümü için yaklaşık 120 milyon TL yatırım öngörülüyor.

OKUL GÜVENLİĞİ İÇİN YENİ TEDBİRLER MASAYA YATIRILDI
Gündem

OKUL GÜVENLİĞİ İÇİN YENİ TEDBİRLER MASAYA YATIRILDI

05.11.2026 · 14:56

Batman Valisi Ekrem Canalp başkanlığında gerçekleştirilen Okul Güvenliği İl Yürütme Kurulu Toplantısı’nda, öğrencilerin güvenli ortamlarda eğitim görmesi için alınacak tedbirler değerlendirildi. Okul giriş ve çıkışlarının kontrolü, trafik güvenliği, aydınlatma ve acil tahliye önlemleri ele alındı.

BULUT: “BATSO’DA BEMBEYAZ BİR SAYFA AÇACAĞIZ”
Gündem

BULUT: “BATSO’DA BEMBEYAZ BİR SAYFA AÇACAĞIZ”

05.11.2026 · 14:50

Marvista İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Bulut, 22 Kasım’da gerçekleştirilecek Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) seçimleri öncesinde İstişare Grubu ve başkan adayı Bayram Demirhan’a güvendiğini belirterek, beyaz oy pusulasıyla seçimlere katılacaklarını açıkladı.

MAVİ-YEŞİL BATMAN PROJESİ’NİN 3. ETABI TANITILDI
Gündem

MAVİ-YEŞİL BATMAN PROJESİ’NİN 3. ETABI TANITILDI

04.11.2026 · 18:57

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in öncülüğünde Batman Çayı kıyısında hayata geçirilen Mavi-Yeşil Batman Projesi’nin 670 dönümlük 3. etap peyzaj düzenleme projesinin lansmanı gerçekleştirildi.

TANRISEVEN: “BATMAN GÜNEYDOĞU’NUN PARLAYAN YILDIZIDIR”
Gündem

TANRISEVEN: “BATMAN GÜNEYDOĞU’NUN PARLAYAN YILDIZIDIR”

04.11.2026 · 18:49

Kırklareli Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven, Batman Tarafsız Haber Gazetesi’ni ziyaret ederek Gazete Sahibi Cebrail Uyanık ile bir araya geldi.

BELEDİYEDE DİJİTAL RUHSAT İŞLEMLERİ BAŞLIYOR
Gündem

BELEDİYEDE DİJİTAL RUHSAT İŞLEMLERİ BAŞLIYOR

04.11.2026 · 18:44

Batman Belediyesi, dijital belediyecilik alanındaki yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. E-İmar uygulamasının ardından hayata geçirilecek E-Ruhsat Dijital Dönüşüm Sistemi ile yapı ruhsatı başvuruları, proje inceleme ve onay işlemleri elektronik ortama taşınacak.