“BATMAN İÇİN ORTAK AKIL VE İŞ BİRLİĞİ ŞART”

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz, Şubat ayı değerlendirmesinde Batman’ın öncelikli sorunlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Yılmaz, şehrin kalkınması için tüm kurumların iş birliği içinde hareket etmesi gerektiğini vurguladı.

GİRİŞ 17.02.2026 14:41
GÜNCELLEME 25.09.2026 07:15
80 gösterim
1 dk okuma
Fotoğraf: “BATMAN İÇİN ORTAK AKIL VE İŞ BİRLİĞİ ŞART”
f𝕏
🔊Haberi Dinle0:00 / 0:42
Yılmaz açıklamasında, “Batman büyük bir potansiyele sahip. Eksikler doğru planlama ve ortak iradeyle giderilebilir” dedi. Ekonomi ve geçim şartlarının vatandaşları zorladığını belirten Yılmaz, esnafın desteklenmesi, küçük işletmelerin ayakta kalması ve yerel ekonominin güçlendirilmesinin önemine dikkat çekti. İstihdam konusunda ise Organize Sanayi Bölgesi’nin daha etkin değerlendirilmesi ve yeni yatırımların teşvik edilmesi gerektiğini ifade etti. Tarımda sulama altyapısı ve girdi maliyetlerinin çiftçileri zorladığını belirten Yılmaz, kırsal kalkınmanın şehir ekonomisine katkı sunduğunu söyledi. Ulaşım, altyapı ve gençlere yönelik sosyal alan yatırımlarının da artırılması gerektiğini dile getirdi. Yılmaz, “Batman hepimizin ortak şehridir. Ortak akılla Batman’ın çok daha güçlü bir geleceğe ulaşacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.
Takip et

Yeni haber yayımlanınca bildirim veya e-posta alın. Aşağıdaki düğmeler kategori ya da etiket sayfasını açmaz.

Bu habere tepkiniz:

En fazla 3 ifade bırakabilirsiniz
Paylaş:f𝕏
Bu Haberleri de Okuyun

Farklı kategorilerden son eklenen güncel haberler

Siyaset kategorisinden diğer başlıklar

Bulunduğunuz haberin kategorisinden güncel başlıklar

HÜDA PAR BATMAN’DA GÖREV DAĞILIMI
Siyaset

HÜDA PAR BATMAN’DA GÖREV DAĞILIMI

23.10.2026 · 18:29

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru başkanlığında gerçekleştirilen istişare toplantısında, il yönetimindeki birim başkanları belirlendi. Toplantıda teşkilat çalışmalarının güçlendirilmesi, görev dağılımı ve vatandaşlarla iletişimin artırılması ele alındı.

DOĞRU, HAYIR KERMESİNİ ZİYARET ETTİ
Siyaset

DOĞRU, HAYIR KERMESİNİ ZİYARET ETTİ

23.10.2026 · 16:50

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, ihtiyaç sahibi aileler yararına Umut Kervanı tarafından düzenlenen yardım kermesini ziyaret etti. Doğru, hayırseverlerin ve gönüllülerin desteğiyle gerçekleştirilen yardım faaliyetlerinin toplumsal dayanışmaya önemli katkı sunduğunu belirtti.

NASIROĞLU’NDAN 19 DOKTOR MÜJDESİ
Siyaset

NASIROĞLU’NDAN 19 DOKTOR MÜJDESİ

23.10.2026 · 16:40

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, 131. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kapsamında Batman’a 19 yeni uzman tabip kadrosu tahsis edildiğini açıkladı.

SEYİDOĞLU: “ERBAKAN’A YÖNELİK YASAĞI KABUL ETMİYORUZ”
Siyaset

SEYİDOĞLU: “ERBAKAN’A YÖNELİK YASAĞI KABUL ETMİYORUZ”

22.10.2026 · 16:12

Yeniden Refah Partisi Batman İl Teşkilat Başkanı Ahmet Seyidoğlu, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’a Azerbaycan tarafından giriş yasağı uygulandığını belirterek karara tepki gösterdi. Seyidoğlu, yasağın kaldırılması çağrısında bulunarak, “Genel Başkanımızla omuz omuzayız.” dedi.

AZERBAYCAN’IN YASAK LİSTESİNDE BATMANLI SEYİTOĞLU DA VAR!
Siyaset

AZERBAYCAN’IN YASAK LİSTESİNDE BATMANLI SEYİTOĞLU DA VAR!

22.10.2026 · 11:59

Azerbaycan yönetiminin 31 Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına ülkeye giriş yasağı getirdiği bildirildi.

YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN ÖNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Siyaset

YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN ÖNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

21.10.2026 · 18:01

Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkanı Ziya Ülhak Yamaç ve beraberindeki heyet, Eğitim-Bir-Sen Batman Şubesinin 8. Olağan Genel Kurulu’nda yeniden başkanlığa seçilen Şehmus Önlü’yü ziyaret ederek tebrik etti.