Başkan Karabulut, Beşiri İçin Sağlık Yatırımları Peşinde

Beşiri Belediye Başkanı Alparslan Karabulut, ilçenin sağlık alanındaki sorunlarını çözmek için Sağlık Bakanlığı’nda temaslarda bulundu.

GİRİŞ 26.02.2025 16:29
GÜNCELLEME 25.09.2026 07:15
102 gösterim
1 dk okuma
Fotoğraf: Başkan Karabulut, Beşiri İçin Sağlık Yatırımları Peşinde
f𝕏
🔊Haberi Dinle0:00 / 0:36
Başkan Karabulut, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Öztürk ve Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Mehmet Fidan ile yaptığı görüşmelerde, Beşiri Devlet Hastanesi’ne ek bina yapımı, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi için birim tahsisi, İlçe Sağlık Müdürlüğü binası ihalesi ve uzman hekim atamaları gibi konuları ele aldı. Özellikle hastaneye ek bina ihale sürecinin tamamlanmasının ilçeye büyük katkı sağlayacağını vurgulayan Karabulut, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Uzmanı atanması için taleplerini ilettiklerini belirtti. Sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesi için çalışmaların süreceğini ifade eden Karabulut, desteklerinden dolayı yetkililere teşekkür etti. (Hamza Uyanık) Başkan Karabulut, Beşiri İçin Sağlık Yatırımları Peşinde
Takip

Yeni haber çıkınca bildirim veya e-posta alın. Bu satırlar kategori sayfasını açmaz.

Güncel

Bu habere tepkiniz:

En fazla 3 ifade bırakabilirsiniz
Paylaş:f𝕏
Bu Haberleri de Okuyun

Farklı kategorilerden son eklenen güncel haberler

Sağlık kategorisinden diğer başlıklar

Bulunduğunuz haberin kategorisinden güncel başlıklar

90 BİN KİŞİYE ÜCRETSİZ SAĞLIK DESTEĞİ
Sağlık

90 BİN KİŞİYE ÜCRETSİZ SAĞLIK DESTEĞİ

04.11.2026 · 18:09

Batman Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, KETEM başta olmak üzere farklı sağlık hizmetleriyle bugüne kadar 90 bin kişiye ücretsiz destek sağlayarak koruyucu sağlık çalışmalarını sürdürüyor.

MEDİCAL POİNT'TEN ÇALIŞANLARINA ANLAMLI ETKİNLİK
Sağlık

MEDİCAL POİNT'TEN ÇALIŞANLARINA ANLAMLI ETKİNLİK

31.10.2026 · 14:58

Medical Point Batman Hastanesi, “Yıldızım Sensin” projesi kapsamında çalışanlarının emeklerini takdir etmek ve motivasyonlarını artırmak amacıyla etkinlik düzenledi. Programda personele teşekkür sertifikaları ve kitap fuarında kullanılabilecek hediye çekleri verildi.

UZMANDAN AİLELERE UYARI: “DİŞ BAKIMINA ERKEN BAŞLAYIN”
Sağlık

UZMANDAN AİLELERE UYARI: “DİŞ BAKIMINA ERKEN BAŞLAYIN”

29.10.2026 · 17:32

Diş Hekimi Enes Orhan, çocuklarda ağız ve diş sağlığının korunması için bakımın ilk dişlerin çıkmasıyla başlaması gerektiğini belirterek, diş fırçalama sürecinin 6-7 yaşına kadar ebeveyn kontrolünde yürütülmesi konusunda aileleri uyardı.

NEFES ALMAKTA ZORLANIYORDU, AMELİYATLA UMUT BULDU
Sağlık

NEFES ALMAKTA ZORLANIYORDU, AMELİYATLA UMUT BULDU

28.10.2026 · 15:17

Batman’da 150 kilogram ağırlığında olan ve uyku apnesi ile astım nedeniyle nefes almakta güçlük çeken 42 yaşındaki kadın hasta, Yaşam Hastanesinde gerçekleştirilen başarılı tüp mide ameliyatının ardından sağlığına kavuşma yolunda önemli bir adım attı. Ameliyat sonrası nefes alma şikâyetlerinde belirgin iyileşme görülen hastanın tedavi süreci, sağlık ekibinin koordineli çalışmasıyla tamamlandı.

ALİOĞLU: “ÇOCUKLARINIZI YARGILAMADAN DİNLEYİN”
Sağlık

ALİOĞLU: “ÇOCUKLARINIZI YARGILAMADAN DİNLEYİN”

27.10.2026 · 16:56

Batman’da açıklamalarda bulunan Klinik Psikolog Muhammed Rezan Alioğlu, çocukları madde kullanımından korumada ailelerin önemli sorumlulukları bulunduğunu belirterek, davranış değişikliklerinin yakından takip edilmesi ve çocuklarla açık iletişim kurulması gerektiğini söyledi.

DR. DANIŞ’TAN AİLELERE GRİP UYARISI!
Sağlık

DR. DANIŞ’TAN AİLELERE GRİP UYARISI!

26.10.2026 · 18:57

Özel Batman Medical Point Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Kevser Gamze Danış, sonbaharla birlikte başlayan grip (influenza) sezonuna karşı aileleri uyardı.