Batman’ın tanınmış ailelerinden Barış ve Demirer ailelerinin düğünü, siyaset, bürokrasi ve kentin önde gelen simalarını bir araya getirdi.
19 Ocak Pazar günü, Eva Düğün Salonu’nda gerçekleşen görkemli düğün, Batman’ın önde gelen isimlerini ağırladı. Barış ailesinin fertlerinden Ayhan Barış’ın oğlu Ahmet Barış, Demirer ailesinin fertlerinden Ağit Demirer’in kızı Merve Demirer ile hayatını birleştirdi.
Düğün, siyaset ve bürokrasiden birçok ismin katılımıyla renklendi. Misafirler, damat Ahmet Barış ve gelin Merve Demirer’in yakınları tarafından karşılandı. Nikah törenine katılan gelinin akrabası, Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, damadın eniştesi Tarafsız Haber Gazetesi Yazıişleri Müdürü Mehmet Çelik, Batman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü M. Zeki Eryarsoy ve Müdür Yardımcısı Ümit Çiçek şahitlik yaptı. Barış ve Demirer aileleri, bu özel günde mutluluklarını dostları ve sevdikleriyle paylaştılar. Bizde Tarafsız haber Gazetesi olarak genç çifti kutlar, ömür boyu mutluluklar dileriz.