Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Batman Petrolspor’un ligin bitimine sayılı haftalar kala sergilediği üstün performans, camiayı ayağa kaldırdı.
Karamanspor karşısında alınan 6-0’lık farklı galibiyetin ardından liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştıran kırmızı-beyazlılarda, eski kulüp başkanı Aydın Gülmez’den heyecan yaratan bir destek çağrısı geldi.
Şampiyonluk yolunda kritik viraja girildiğini belirten iş insanı Aydın Gülmez, motivasyonun en üst seviyeye çıkarılması gerektiğini vurguladı. Gülmez, “Batman Petrolspor adım adım şampiyonluğa yürüyor. Bu inanç sadece saha içinde değil, tüm şehirde, her sokakta hissedilmeli. Esnafımızdan iş dünyasına kadar herkes maddi ve manevi desteğini artırmalı,” dedi.
Sadece şehir merkezindeki değil, gurbette yaşayan tüm Batmanlıların da bu sürece dahil olması gerektiğini ifade eden Gülmez, şunları söyledi: “Batman artık bu şampiyonluğu hak ediyor. Başarıya giden yol, tüm şehrin aynı inancı paylaşmasından geçer. Evlerimize, iş yerlerimize bayraklarımızı asalım, şampiyonluk ruhunu her sokağa yayalım. Gün, Batman Petrolspor etrafında tek yürek olma günüdür.”
Karamanspor karşısında alınan 6-0’lık galibiyetin takımdaki özgüveni tavan yaptırdığını belirten spor otoriteleri, Aydın Gülmez’in bu çağrısının camiada büyük karşılık bulacağını öngörüyor. Şehirde şimdiden bayrak asma hazırlıkları başlarken, taraftar gruplarının da önümüzdeki maçlar için özel koreografi hazırlıkları içerisinde olduğu öğrenildi.