Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Öz Sağlık-İş Sendikası Batman Şube Başkanı Ahmet Altunç, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, kamuoyunun doğru ve tarafsız bilgiye ulaşması için fedakârca görev yapan tüm basın mensuplarının bayramını kutladı.
Ahmet Altunç, yayımladığı mesajda basının demokrasi ve toplumsal bilinç açısından üstlendiği role dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:
“Kamuoyunun doğru ve tarafsız bilgiye ulaşması, demokrasinin güçlenmesi ve toplumsal bilincin oluşmasında önemli bir görev üstlenen, gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışan tüm basın emekçilerimizin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum.”
Mesajında Batman’da görev yapan gazetecilere de değinen Altunç, “Başta Batman’ımızın değerli gazetecileri olmak üzere, mesleğini büyük bir sorumluluk ve fedakârlıkla sürdüren tüm basın mensuplarına çalışmalarında başarılar diliyor, emekleri için teşekkür ediyorum. Kaleminiz güçlü, yolunuz açık olsun.” ifadelerine yer verdi.