Akupunktura Yoğun İlgi

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesindeki Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT) biriminde uygulanan akupunktur tedavisi, baş ağrısı, bel ve boyun fıtığı, alerji ve cilt rahatsızlıkları gibi çeşitli sağlık sorunları yaşayan çok sayıda hastaya destek oluyor.

GİRİŞ 08.10.2025 13:23
GÜNCELLEME 25.09.2026 07:15
63 gösterim
2 dk okuma
Fotoğraf: Akupunktura Yoğun İlgi
f𝕏
🔊Haberi Dinle0:00 / 1:19

Yaklaşık beş yıldır hizmet veren merkezde yılda 3 binden fazla hastaya ulaşılıyor. Merkezdeki hasta memnuniyet oranı ise yüzde 90’ın üzerinde.

GETAT Uzmanı Dr. Celal Ayral, akupunkturun modern tıbbın yanında tamamlayıcı bir yöntem olarak etkili sonuçlar verdiğini belirtti. Ayral, “Baş ağrıları, alerjiler, boyun ve bel fıtıkları gibi rahatsızlıklarda hastaların ciddi anlamda rahatlama yaşadığını gözlemliyoruz. Cilt hastalıklarında da tedavi, ilaç ihtiyacını azaltabiliyor.” dedi.

Akupunktura Yoğun İlgi

Dr. Ayral, cerrahi müdahale önerilen pek çok hastanın akupunktur tedavisiyle olumlu sonuç aldığını ifade ederek, “Özellikle diz, bel ve boyun ağrısı şikayeti olan hastalar, bu tedaviyle ameliyatsız bir şekilde günlük yaşamlarına dönebiliyor.” diye konuştu.

Akupunkturun vücudu içeriden dengeleyerek daha kalıcı bir iyileşme sağladığını belirten Ayral, hastane ortamında uzman hekimlerce uygulandığı için herhangi bir komplikasyon riski oluşmadığını vurguladı.

Batman’daki GETAT merkezine çevre illerden de talep geldiğini belirten Ayral, “Siirt, Şırnak, Bitlis, Tatvan, Malatya gibi bölgelerden ve hatta batı illerinden gelen hastalarımız oluyor. Hizmetten memnun kalanlar yıllar sonra tekrar geliyor.” dedi.

Akupunktura Yoğun İlgi

Şırnak’tan gelen Ali Baran Temizel adlı hasta ise yıllardır yaşadığı alerjik astım şikayetleri için akupunktur tedavisinden fayda gördüğünü anlattı. Temizel, “Yaklaşık on yıldır öksürük, hapşırık ve nefes darlığı yaşıyordum. Aldığım ilaçlar sadece geçici çözüm sağlıyordu. Burada tedaviye başladım, her seansın ardından iyileşme hissettim. Şu an çok daha rahatım.” şeklinde konuştu.

Akupunktura Yoğun İlgi

Takip

Yeni haber çıkınca bildirim veya e-posta alın. Bu satırlar kategori sayfasını açmaz.

Güncel

Bu habere tepkiniz:

En fazla 3 ifade bırakabilirsiniz
Paylaş:f𝕏
Bu Haberleri de Okuyun

Farklı kategorilerden son eklenen güncel haberler

Sağlık kategorisinden diğer başlıklar

Bulunduğunuz haberin kategorisinden güncel başlıklar

90 BİN KİŞİYE ÜCRETSİZ SAĞLIK DESTEĞİ
Sağlık

90 BİN KİŞİYE ÜCRETSİZ SAĞLIK DESTEĞİ

04.11.2026 · 18:09

Batman Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, KETEM başta olmak üzere farklı sağlık hizmetleriyle bugüne kadar 90 bin kişiye ücretsiz destek sağlayarak koruyucu sağlık çalışmalarını sürdürüyor.

MEDİCAL POİNT'TEN ÇALIŞANLARINA ANLAMLI ETKİNLİK
Sağlık

MEDİCAL POİNT'TEN ÇALIŞANLARINA ANLAMLI ETKİNLİK

31.10.2026 · 14:58

Medical Point Batman Hastanesi, “Yıldızım Sensin” projesi kapsamında çalışanlarının emeklerini takdir etmek ve motivasyonlarını artırmak amacıyla etkinlik düzenledi. Programda personele teşekkür sertifikaları ve kitap fuarında kullanılabilecek hediye çekleri verildi.

UZMANDAN AİLELERE UYARI: “DİŞ BAKIMINA ERKEN BAŞLAYIN”
Sağlık

UZMANDAN AİLELERE UYARI: “DİŞ BAKIMINA ERKEN BAŞLAYIN”

29.10.2026 · 17:32

Diş Hekimi Enes Orhan, çocuklarda ağız ve diş sağlığının korunması için bakımın ilk dişlerin çıkmasıyla başlaması gerektiğini belirterek, diş fırçalama sürecinin 6-7 yaşına kadar ebeveyn kontrolünde yürütülmesi konusunda aileleri uyardı.

NEFES ALMAKTA ZORLANIYORDU, AMELİYATLA UMUT BULDU
Sağlık

NEFES ALMAKTA ZORLANIYORDU, AMELİYATLA UMUT BULDU

28.10.2026 · 15:17

Batman’da 150 kilogram ağırlığında olan ve uyku apnesi ile astım nedeniyle nefes almakta güçlük çeken 42 yaşındaki kadın hasta, Yaşam Hastanesinde gerçekleştirilen başarılı tüp mide ameliyatının ardından sağlığına kavuşma yolunda önemli bir adım attı. Ameliyat sonrası nefes alma şikâyetlerinde belirgin iyileşme görülen hastanın tedavi süreci, sağlık ekibinin koordineli çalışmasıyla tamamlandı.

ALİOĞLU: “ÇOCUKLARINIZI YARGILAMADAN DİNLEYİN”
Sağlık

ALİOĞLU: “ÇOCUKLARINIZI YARGILAMADAN DİNLEYİN”

27.10.2026 · 16:56

Batman’da açıklamalarda bulunan Klinik Psikolog Muhammed Rezan Alioğlu, çocukları madde kullanımından korumada ailelerin önemli sorumlulukları bulunduğunu belirterek, davranış değişikliklerinin yakından takip edilmesi ve çocuklarla açık iletişim kurulması gerektiğini söyledi.

DR. DANIŞ’TAN AİLELERE GRİP UYARISI!
Sağlık

DR. DANIŞ’TAN AİLELERE GRİP UYARISI!

26.10.2026 · 18:57

Özel Batman Medical Point Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Kevser Gamze Danış, sonbaharla birlikte başlayan grip (influenza) sezonuna karşı aileleri uyardı.