enflasyon emeklilik ötv döviz otomobil sağlık gündem güncel asayiş spor ropötaj eğitim ekonomi dünya yaşam siyaset sağlık

Acil Servis Yolu Asfaltlanıyor

Batman Belediyesi, ambulans ve yoğun araç trafiğinin yaşandığı Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis Yolu için asfaltlama hazırlıklarını sürdürüyor.

Acil Servis Yolu Asfaltlanıyor
Yayınlama: 18.04.2025
A+
A-

Vatandaşların ve özellikle hasta yakınlarının mağduriyet yaşamaması için çalışmalar gece saatlerinde gerçekleştiriliyor.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in talimatıyla başlatılan projede, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mevcut bazalt taşları sökerek altyapıyı asfalt çalışmasına hazır hale getirdi. Yolun daha işlevsel hale gelmesi ve ambulans giriş-çıkışlarının güvenli bir şekilde sağlanması amacıyla detaylı fizibilite çalışmaları yürütüldü.

Çalışmalar kapsamında 170 metre uzunluğunda ve 7,5 metre genişliğinde olan yolun altyapısının kısa süre içinde tamamlanması hedefleniyor. Asfaltlama çalışmasının 20 Nisan gecesi yapılması, yolun ise 21 Nisan 2025 tarihinde araç trafiğine açılması planlanıyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.