Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Mahalle Buluşmaları kapsamında Kültür Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek barış ve kardeşlik vurgusu yaptı.
AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, saha çalışmaları çerçevesinde başlatılan “Mahalle Buluşmaları” programı kapsamında kent sakinleriyle bir araya geldi. Kültür Mahallesi’nde düzenlenen buluşmada vatandaşların talep, öneri ve beklentilerini dinleyen Nasıroğlu, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Yoğun katılımla gerçekleşen mahalleyi dinleme programında Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’na; AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, Merkez İlçe Başkanı Fatih Doğu ve parti teşkilat mensupları eşlik etti.
Kültür Mahallesi sakinlerine hitap eden Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Türkiye’nin barış ve kardeşlik hukukunu her alanda daha da güçlendirmesi gerektiğinin altını çizdi. Bölgenin geçmiş yıllara kıyasla gözle görülür bir huzur ve güven ortamına kavuştuğunu ifade eden Nasıroğlu, şu ifadeleri kullandı: “Bölgemizde yakalanan barış ve huzur sürecine hep birlikte sahip çıkmalıyız. Silahlar bırakılacak, silahlar toprağa gömülecek. O silahın yerine kalem gelsin. Çocuklarımız ders çalışsın, meslek sahibi olsun ve nitelikli, aydınlık bir geleceğe sahip olsun.”
Bölgede sağlanan güven ortamının turizm, ticaret ve yeni yatırımlara doğrudan katkı sunduğunu belirten Nasıroğlu, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Bizden sonraki nesillere, evlatlarımıza bırakabileceğimiz en kıymetli miras huzur, barış ve sarsılmaz bir kardeşlik bağından başkası değildir.”
Program, mahalle sakinlerinin ilettiği bireysel ve yerel sorunların not alınması ve karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.