Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Vali Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, BAVA tarafından düzenlenen törende YKS ve LGS’de dereceye giren 41 öğrenciye tam altın takdim etti.
Batman Valisi Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, Batman Eğitim Yardımlaşma ve Kalkınma Vakfı (BAVA) tarafından Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ile Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavlarında dereceye giren başarılı öğrenciler onuruna düzenlenen törene katıldı.
“Eğitim Yıldızları” temasıyla gerçekleştirilen görkemli organizasyonda, sınav sonuçlarına göre üstün başarı elde ederek Batman’ın gururu olan 41 öğrenciye tam altın hediye edildi. Programda ayrıca kent genelinde eğitim kalitesinin artırılmasına öncülük eden ve başarılı çalışmalarıyla fark yaratan okul yöneticilerine plaket takdim edildi.
Öğrencilerin akademik gelişimlerini desteklemek, motivasyonlarını artırmak ve kent genelinde başarı kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla hayata geçirilen programda, elde edilen derecelerin yalnızca bireysel bir çalışma değil; öğretmenler, okul idarecileri, aileler ve tüm eğitim camiasının ortak ve özverili gayretinin bir sonucu olduğu vurgulandı.
Törende dereceye giren öğrencilere ödüllerini bizzat takdim eden Vali Ekrem Canalp, elde ettikleri derecelerden dolayı öğrencileri tek tek kutlayarak, başarılarının sonraki eğitim ve meslek hayatlarında da katlanarak devam etmesi temennisinde bulundu.
