Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Yüksek Askerî Şûra (YAŞ) kararlarıyla emekliye ayrılan Batman Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Mehmet Ali Koç’a veda ziyareti gerçekleştirildi.
AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, İl Başkanı Hüseyin Şansi ve beraberindeki parti teşkilat mensupları, YAŞ kararları kapsamında emekli olan Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Mehmet Ali Koç’u makamında ziyaret etti.
Kapsamlı ziyaret programında; Tuğgeneral Koç’un Batman’daki görev süresi boyunca kamu kurum ve kuruluşlarıyla uyum içerisinde yürüttüğü başarılı çalışmalar ve şehre sunduğu katkılar takdirle anıldı. Koç’un görev süresince gösterdiği gayret ve iş birliği dolayısıyla memnuniyet duyulduğu ifade edildi.
Ziyaretin sonunda Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve İl Başkanı Hüseyin Şansi, Batman’daki hizmetleri ve başarılı askerî kariyeri dolayısıyla Tuğgeneral Mehmet Ali Koç’a plaket ve teşekkürlerini sunarak, bundan sonraki emeklilik yaşamında sağlık, huzur ve esenlik temennisinde bulundular.