Bülbül: “Kamu Arazileri Milletin Ortak Malıdır”

Yeniden Refah Partisi Batman Merkez İlçe Başkanı Mehmet Şirin Bülbül, kamuya ait arazilerin kullanımına ilişkin yazılı bir açıklama yaparak, şehir planlamasında kamu yararının esas alınması gerektiğini söyledi.

Bülbül: “Kamu Arazileri Milletin Ortak Malıdır”
Yayınlama: 27.07.2026
A+
A-

Bülbül, yaptığı açıklamada şehrin değerli noktaları ile kamuya ait stratejik arazilerin kamu yararı doğrultusunda değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, bu alanların şeffaf bir yönetim anlayışıyla kullanılmasının önemine dikkat çekti.

Kamuya ait taşınmazların öncelikle sosyal, eğitim, sağlık, yeşil alan ve istihdam odaklı projelere ayrılması gerektiğini ifade eden Bülbül, şehir planlamasında kamu yararının gözetilmesinin toplumun adalet duygusunu güçlendireceğini söyledi.

İmar, ihale ve arazi tahsis süreçlerinin şeffaf ve denetlenebilir olması gerektiğini vurgulayan Bülbül, “Şehrimizin kaynakları, şehrin insanına hizmet etmelidir. Hiçbir kişi ya da grubun çıkarı, milletimizin ortak menfaatinin önüne geçmemelidir.” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.