Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Trendyol 1. Lig’de mücadele edecek olan Batman Petrolspor, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.
Kırmızı-beyazlı ekip, savunma hattını tecrübeli bir isimle takviye ederek son olarak Bandırmaspor forması giyen sol bek Mücahit Albayrak ile anlaşma sağladı.
30 Temmuz 1991 tarihinde Rize’de doğan 1.80 metre boyundaki Mücahit Albayrak, kariyeri boyunca Türk futbolunun önemli kulüplerinde forma giydi. Deneyimli futbolcu; Ümraniyespor, Gaziantep FK, BB Erzurumspor, Bandırmaspor ve Esenler Erokspor’da görev alırken, hem Süper Lig hem de Trendyol 1. Lig’de önemli tecrübeler edindi.
Savunmadaki istikrarlı performansı ve tecrübesiyle dikkat çeken Albayrak’ın, Batman Petrolspor’un yeni sezondaki önemli isimlerinden biri olması bekleniyor. Teknik heyetin raporu doğrultusunda gerçekleştirilen transferin, takımın savunma gücünü artırması hedefleniyor.
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Batman Petrolspor’da transfer çalışmalarının önümüzdeki günlerde de devam etmesi beklenirken, yönetim güçlü ve rekabetçi bir kadro oluşturarak Trendyol 1. Lig’de başarılı bir sezon geçirmeyi amaçlıyor.