“Hedefimiz Yeni Türkiye Şampiyonları Yetiştirmek”

Batman’da masa tenisi altyapısını güçlendirmek amacıyla Petrolkent bölgesindeki öğrencilere yönelik kapsamlı bir yetenek tarama programı hayata geçirildi.

“Hedefimiz Yeni Türkiye Şampiyonları Yetiştirmek”
Yayınlama: 15.06.2026
A+
A-

150 Öğrenciden 50’si Altyapıya Seçildi

Sevgi Anaokulu’nda gerçekleştirilen yetenek taramasında 150 öğrenci masa tenisi branşı için değerlendirmeye alındı. Yapılan fiziksel ve teknik incelemeler sonucunda yetenekleriyle öne çıkan 50 öğrenci belirlenerek uzun vadeli eğitim programına dahil edildi. Projeye Sevgi Anaokulu Müdürü Necmettin Çetintaş, Müdür Yardımcısı Yunus Gayretli ve anasınıfı öğretmenleri destek verdi.

“Hedefimiz Yeni Milli Sporcular Yetiştirmek”

Masa Tenisi Milli Takım Antrenörü Recep Bezenmiş, daha önce yapılan benzer altyapı çalışmalarının meyvelerini verdiklerini ve bu sayede Türkiye şampiyonları yetiştirdiklerini söyledi. Batman’ın masa tenisi potansiyeline dikkat çeken Bezenmiş, şu ifadeleri kullandı: “Geçmişte gerçekleştirdiğimiz yetenek taramalarında keşfettiğimiz sporcular önemli başarılara imza attı. Bu projede de geleceğin sporcularını belirlediğimize inanıyoruz. Hedefimiz Batman’dan yeni Türkiye şampiyonları ve milli sporcular yetiştirmektir.”

Antrenör Bezenmiş; projenin hayata geçirilmesindeki katkılarından dolayı Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’e, okul yönetimine ve öğretmenlere teşekkür etti. Kentteki masa tenisi altyapı taramalarının önümüzdeki dönemde farklı okul ve bölgelerde devam edeceği bildirildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.