Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
TPAO Batman Petrolspor Küçük Kızlar Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen grup müsabakalarında tarih yazdı.
24-26 Nisan 2026 tarihleri arasında Hasankeyf’te gerçekleşen turnuvada rakiplerine set bile vermeyen kırmızı-beyazlı temsilcimiz, şampiyonluk kupasını Batman’a getirdi.
Turnuva boyunca yüksek disiplin ve üstün oyun zekasıyla sahada devleşen Batman Petrolspor; Siirt İl Karması, Mehmet Akif Ersoy MTAL Hakkarispor ve Van Edremit Belediyespor ile karşılaştı. Oynadığı tüm müsabakaları 3-0 gibi net skorlarla kazanan ekibimiz, namağlup zirveye ambargo koydu.
Şampiyonluk sonrası açıklamalarda bulunan baş antrenör Hakkı Yıldız, oyuncularıyla gurur duyduğunu belirterek şunları söyledi: “Oyuncularımız turnuva boyunca büyük bir özveriyle mücadele etti. Sahada hem teknik hem de mental anlamda çok güçlü bir görüntü sergiledik. Set vermeden şampiyon olmak kolay değil; bu başarı disiplinli çalışmanın bir sonucudur. Şimdi hedefimiz Türkiye finallerinde de aynı ciddiyetle kulübümüzü temsil etmek.”
Hasankeyf’teki zaferin ardından gözler Türkiye finallerine çevrildi. Federasyon tarafından yeri ve tarihi önümüzdeki günlerde açıklanacak olan final müsabakaları öncesinde, temsilcimiz hazırlıklarına Batman’da ara vermeden başladı.
