Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, Gercüş ve Hasankeyf ilçelerinde ziyaretler gerçekleştirerek teşkilat toplantılarına katıldı.
Program kapsamında Gercüş Kaymakamı Mehmet Zahid Uzun’u makamında ziyaret eden Başkan Çetin, yeni görevinde başarı dileklerini iletti. Kurumlar arası uyumun önemine dikkat çeken Çetin, mülki idarenin toplumsal huzurdaki rolüne vurgu yaptı. Başkan Çetin, “Gercüş Kaymakamımız Sayın Mehmet Zahid Uzun’u ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledik. Bizim temel önceliğimiz, devletimizin kurumlarıyla uyum içerisinde hareket ederek Batman halkına hizmet etmektir. Mülki amirlerimizin yereldeki birleştirici gücü, toplumsal huzurumuzun teminatıdır. Bu noktada üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye hazırız.” dedi.
Ziyaretin ardından MHP Gercüş ve Hasankeyf İlçe Başkanlıklarında teşkilat toplantıları düzenlendi. İlçe başkanları ve yöneticilerle yapılan görüşmelerde teşkilat çalışmaları ve yerel sorunlar ele alındı.
Teşkilat disiplinine dikkat çeken Başkan Çetin, “Hasankeyf ve Gercüş ilçe teşkilatlarımızın bugüne kadar yürüttüğü çalışmaları yerinde inceledik. Teşkilat ruhu, şahsi beklentilerin üzerinde bir görev bilinciyle hareket etmeyi gerektirir. Batman’ın her ilçesinde bu azimle ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek vatandaşlarımızın taleplerine çözüm üretmek temel gayemizdir.” ifadelerini kullandı.
