10 Kilometrelik Yola 850 Ton Asfalt Uygulandı

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekipleri, kent genelinde yürütülen yol bakım çalışmaları kapsamında son bir haftada yoğun asfalt yama çalışması gerçekleştirdi.

10 Kilometrelik Yola 850 Ton Asfalt Uygulandı
Yayınlama: 12.03.2026
A+
A-

2025 Aralık ve 2026 Ocak aylarındaki kar ve don nedeniyle bozulan yollar için ekipler hızlı müdahalede bulundu. Alo 153’e gelen ihbarlar ve mahalle bildirimleri değerlendirildi. Yaklaşık 10 kilometrelik yol ağına 850,2 ton asfalt yama uygulandı.

Petrol ve Kısmet Mahallesi ile Korik Mahallesi çevresinde asfalt onarım ve tamirat çalışmaları tamamlandı; Korik Mahallesi’nde üç noktada asfaltlama yapıldı.

Çalışmaların, DEDAŞ ve SİBADAŞ kazıları sonrası bozulan yolların onarılmasına yönelik olduğu, ekiplerin önümüzdeki günlerde de bölgede çalışmaya devam edeceği bildirildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.