5 Ocak Etkinlikleri Nedeniyle Adana’da Yollar Kapatılacak

5 Ocak Adana’nın Kurtuluşu etkinlikleri nedeniyle kent merkezinde bazı cadde ve meydanlarda park yasağı uygulanacak, belirli saatlerde ise yollar kademeli olarak trafiğe kapatılacak.

5 Ocak Etkinlikleri Nedeniyle Adana’da Yollar Kapatılacak
Yayınlama: 04.01.2026
A+
A-

Adana Emniyet Müdürlüğü açıklamasına göre, 4 Ocak 2026 Pazar günü saat 22.00’den etkinliklerin sona ermesine kadar belirlenen güzergâhlarda park yapılmasına izin verilmeyecek ve park halindeki araçlar kaldırılacak. Park yasağı uygulanacak alanlar arasında Gar Meydanı, Sular Kavşağı–Gar Meydanı, Atatürk Caddesi’nin Sular Kavşağı–Pandora Kavşağı ve Kız Enstitüsü Kavşağı–Türkkuşu Kavşağı gibi noktalar yer aldı.

5 Ocak 2026 Pazartesi günü saat 08.30’dan itibaren etkinlik süresince Valilik Kavşağı, Sular Kavşağı, Ramazanoğlu Kavşağı ve 5 Ocak Meydanı civarındaki yollar kademeli olarak trafiğe kapatılacak. Yetkililer sürücüleri alternatif güzergâhları kullanmaları ve trafik işaretlerine uymaları konusunda uyardı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.