Batman-Siirt Çevreyolu üzerindeki TPAO Bulvarı’nda meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, seyir halindeyken aracının kontrolünü kaybeden sürücü, orta refüjde bulunan demir korkuluklara çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta maddi hasar oluşurken, sürücü yaralandı.
Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu. Yaralı sürücüyü araçtan çıkaran vatandaşlar, durumu sağlık ekiplerine bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Öte yandan, çevrede bulunan vatandaşlar bu yolun sık sık kazaların yaşandığı bir bölge olduğunu belirterek, “Bu yol adeta ölüm yolu haline geldi” ifadelerini kullandı. Vatandaşlar, yetkililere seslenerek bölgede gerekli önlemlerin alınmasını ve kalıcı bir çözüm bulunmasını talep etti.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.