Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Batman İl Teşkilatı, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin başkanlığında TBMM’de düzenlenen grup toplantısına geniş bir kadroyla katıldı.
MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin öncülüğünde gerçekleşen ziyarete; Merkez İlçe Başkanı Ramazan Toy, Kamu-Sen Batman İl Temsilcisi Aykan Sağırkaya, sendika temsilcileri, il-ilçe yöneticileri, belde başkanları, KAÇEP üyeleri, meclis üyeleri, STK temsilcileri ve muhtarlar katıldı.
Yoğun katılım sağlayan Batman teşkilatı, liderleri Devlet Bahçeli’ye desteklerini gösterdi.
İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, “Teşkilatımızın birlik ve beraberlik içinde Ankara’da bulunması, Batman’a ve ülkemize olan bağlılığımızın bir göstergesidir. Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin önderliğinde milletimizin menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.” dedi.
