Batman-Diyarbakır kara yolunda dün gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin defalarca takla atarak reklam panosuna çarpması sonucu iki kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, 13 ED 013 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıktı. Araç, yolda savrulup defalarca takla attıktan sonra bir reklam panosuna çarparak durabildi. Kaza sonucu araç hurdaya dönerken, olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.
Araçta sıkışan kadın yolcu, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu bulunduğu yerden çıkarıldı. Yaralanan sürücü ve yolcu, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.
Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, görgü tanıkları kazadan can kaybı yaşanmamasını “büyük bir şans” olarak değerlendirdi.

Kaynak: İLKHA