“Çocuklarımız İçin En Büyük Kalkan Ailedir”

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz, 2025–2026 eğitim öğretim yılı öncesinde ailelere çağrıda bulundu.

“Çocuklarımız İçin En Büyük Kalkan Ailedir”
Yayınlama: 09.09.2025
Düzenleme: 09.09.2025 12:31
A+
A-

Yılmaz, özellikle ergenlik dönemindeki öğrencilerin arkadaş çevresinden yoğun etkilendiğini belirterek, “Çocuklarımız için en büyük kalkan ailedir. Velilerimiz, okulun ilk gününden sonuna kadar çocuklarını yalnız bırakmamalı, düzenli olarak okula gidip öğretmenlerle görüşmelidir” dedi.

“ARTAN GİDERLER AİLELERİ ZORLUYOR”

Eğitim yılıyla birlikte beslenme ve ulaşım gibi masrafların ailelere ciddi yük getirdiğini söyleyen Yılmaz, ekonomik sıkıntıların eğitim hayatına da yansıdığını ifade etti.

“OKULLARDA HİJYEN ÖNCELİK OLMALI”

Milli Eğitim Bakanlığı’na çağrı yapan Yılmaz, “Çocuklarımızın sağlıklı bir ortamda eğitim görmesi en az ders kitapları kadar önemlidir. Bakanlığın okullarda temizlik ve hijyen konusunu sürekli desteklemesi gerekiyor” diye konuştu.

“ÖĞRENCİLERİMİZİN GÜVENLİĞİ İÇİN DENETİMLER ARTMALI”

Yılmaz, öğrencilerin güvenle evlerine ulaşmasının öncelikli olduğunu vurgulayarak, trafik denetimlerinin okul çıkışlarında sıklaştırılmasını istedi. Yılmaz, tüm öğrencilere, velilere ve öğretmenlere kazasız belasız, hayırlı bir eğitim yılı diledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.