Balpınar Belediyesi’nden Öğrencilere Ulaşım ve Yemek Desteği

Balpınar Belediye Başkanı İmadeddin Ekmiş, 2025-2026 eğitim öğretim yılı kapsamında Balpınar’dan Batman’daki liselere giden yaklaşık 350 öğrenciye yönelik ulaşım ve yemek desteği sağlanacağını duyurdu.

Balpınar Belediyesi’nden Öğrencilere Ulaşım ve Yemek Desteği
Yayınlama: 08.09.2025
A+
A-

Bu yıl da 15’e yakın servis aracıyla öğrencilerin okullarına güvenli ve rahat şekilde taşınacağı belirtildi. Böylece Balpınar’daki tüm lise öğrencilerinin ulaşım ihtiyacı ücretsiz olarak karşılanmış olacak.

Başkan Ekmiş ayrıca, öğrencilerin öğle yemeklerinin de ücretsiz olarak sağlanacağını açıkladı. “Eğitim bizim önceliğimizdir. Gençlerimizin geleceğine yatırım yapıyoruz” diyen Ekmiş, bu hizmetlerin Valilik, Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer’in destekleriyle sürdürüldüğünü vurguladı.

Uygulamanın, hem öğrencilerin akademik başarısına katkı sağladığı hem de ailelerin maddi yükünü hafiflettiği ifade edildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.