BAŞTİ’de Esnafla Aylık Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Batman Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, Batman Şehirlerarası Otobüs Terminali (BAŞTİ) bünyesinde hizmet veren otobüs firmalarının temsilcileriyle aylık istişare toplantısını gerçekleştirdi.

BAŞTİ’de Esnafla Aylık Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Yayınlama: 19.07.2025
A+
A-

Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in talimatları doğrultusunda düzenlenen toplantıya terminalde faaliyet gösteren esnaflar da katıldı. Görüşmede, Sayın Valinin 20 Mayıs 2025 tarihinde BAŞTİ’ye gerçekleştirdiği ziyaret sırasında verdiği talimatların büyük bölümünün hayata geçirildiği, kalan hususlarla ilgili sürecin ise devam ettiği belirtildi.

Toplantıda otogar esnafının sorun ve talepleri tek tek dinlenerek not alındı. İşletme ve İştirakler Müdürlüğü yetkilileri, iletilen taleplerin değerlendirileceğini ve gerekli işlemlerin hızlı bir şekilde yapılacağını ifade etti.

Batman Belediyesi, esnafın çalışma koşullarını iyileştirmek ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla bu tür istişare toplantılarını düzenli olarak sürdürecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.